Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt most hagyjuk ,hogy mi volt eddig?!

Figyelt kérdés
Azt most hagyjuk ,hogy mi volt eddig. Ma így keltem föl. Párkapcsolati kérdés. Én nő ,ő a férfi 26-27 évesek vagyunk. Fizikai fájdalmat okoz (a korábbi lelki fájdalom), hogy bizonyos dolgokat nem tudok megérteni a kapcsolatunkban, hogy mik miért történnek vagy éppen nem (de ez mindegy is, hosszú és már kedvem sincs ezzel foglalkozni). Érzek dolgokat, hogy xy történésnek, stb nem úgy kellene történnie ,ahogyan történik. Tisztában vagyok azzal, hogy az elégedetlenségem abból származik, hogy vágyaim és elvárásaim vannak a kapcsolattal szemben. Hogy a fenébe lehetne ezeket a vágyakat és elvárásokat kioffolni? A kapcsolat elengedése nem opció.
2021. jún. 23. 11:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Azzal van tisztában, hogy tojik rád, nem érdekli, mit szeretnél, mi bánt, meg se hallgat "minek ennek ekkora feneket keríteni" és mégsem hagyod el.
2021. jún. 24. 08:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom az teljesen normális, hogy elvárásaid vannak olyan téren, hogy tudod mit szeretnél a kapcsolatból, vagy az által megkapni érzelmileg (is). Szerintem itt a baj nem azzal van, hogy neked kéne megváltoztatnod a vágyaidat, hanem a másik képtelen kielégíteni őket, szimplán csak azért, mert nem akarja és sz.rik bele.

Ugyanebben a cipőben járok. Ígéret van,tett csak már akkor, ha nagyon csúnya a vita és akkor is pár alkalommal megy az ígéret betartása, utána kezdődik minden elölről és a vége az, hogy ö már unja, hogy megint az a lemez megy.

Leírtad: nem gondolja, hogy elveszíthet. Ez a legnagyobb probléma, hogy el van nézve újra és újra az a baki számára.

Félek, hogy ez már csak rosszabb lesz. Mindkettőnk esetében.

2021. júl. 6. 17:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Lányok... ha újra és újra csak a duma van de tettek nem követik vagy csak rövid változás tessék lássék és nem tetszik ha ujra szólsz, akkor őt nem érdekli, nem vagy fontos

És marhára nem fél elvesziteni mert akkor nem viselkedne igy

Mondani bármit lehet

2021. júl. 6. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!