Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok szülei előtt ölelgetitek a párotokat? Csókolgatjátok, puszilgatjátok, stb? Kort nemet is írjatok! És hogy mióta vagytok együtt.21/L
Persze meg is ölelem puszit is adok neki meg minden és ze fordítva is így működik. Persze azért mértékkel...nem vagyunk állandóan egymás szájában.
3hónapja
18/L
néha idegesit a simogatása meg a puszilgatása pedig ezzel azt mutatja anyuék elött fontos vagyok neki.max egy puszi és egy simogatás...nálam ennyi a max szülök elött
22/L
hát az én szüleim előtt ilyeneket nem csinálunk max a kezét fogom,mert kicsit elvontak ,de az ő szülei előtt még a fenekem is megfogja és nem zavarja őket ...sza szülője válogatja szerintem ....
16/L és fél év
Puszi ölelelés igen de hosszabb csókot már nem , én nagyon zavarban érézném magam ahogy szerintem a párom is.
19/L-1éve
Csak megöleljük egymást, mert engem rohadtul idegesít, ha a szüleim előtt puszilgat, meg csókolgat. De ő is így van ezzel :)
3 éve és én 21/L, ő 23/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!