Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem és ő is adott olyan jeleket,hogy én is neki. Ez eddig oké csak annyi a gond,hogy a fiú 29 éves én meg 15. Mit csináljak?2010. aug. 26. 08:21
1/8 anonim válasza:
Dugasd meg magad vele nyugodtan. Ne ellenkezz, úgy is össze fog jönni neki.
3/8 anonim válasza:
Sztem meg sürgősen felejtsd el..köyörgöm mindek kell neked egy 29 éves faszi amikor annyi helyes normális fiú rohangál az utcán. Biztosan találál magadnak korban közelebb állót...jah és asszem hogy még meg is büntetnék a pasast ha úgy alakulna a dolog
4/8 A kérdező kommentje:
Nem büntetnék meg mert asszem másodunokatesóm vagy mi.
2010. aug. 26. 08:38
5/8 anonim válasza:
Na az úgy mégjobb...akkor már rokon is XD az meg vérfertőzés..
6/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok én azzal lefeküdni veléje.
2010. aug. 26. 08:42
7/8 anonim válasza:
Jó, most már látom hogy kamu a kérdés, de hozzá tenném, hogy a kora miatt sem büntetnék meg, mert 14 év felett mindenki azzal dug, akivel akar.
8/8 anonim válasza:
AZ a 23 feletti pasi aki 13-17 évesekkel akar "viszonyt" kezdeni annak a gondolkodása nem egészséges. a kortársai elvárásainak nem tud megfelelni, stb stb beteg. Ez a típus 50 évesen is a 14-16-ra izgul be. Ez betegség, perverzió, ez van. Ennek fejében állj szóba vele.
27/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!