Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már azt párkapcsolatban, hogy egy újonnan megismert ember ilyeneket vált ki?
#9. A 8. vagyok. Itt nem csak az újdonság varázsáról van szó, egyszerűen egy toxikus, bántalmazó kapcsolatban voltam benne. Akkor szégyelltem magam emiatt, de a mai fejemmel már tudom, hogy szinte borítékolható volt, hogy mások is megtetszenek mellette. Igen, lehet, hogy pár hónap után ők sem lettek volna túl kedvesek velem, de egyszerűen jólesett a figyelem, ez nem bűn.
Életem legjobb döntése ott hagyni a bús fenébe exemet (már bocsánat, de róla nehéz szebben beszélni), és ebben a családtagjaim, barátaim is megerősítettek. Mindig is tudtam, hogy nem szeretik őt, csak elviselik a kedvemért, de szerencsére már sem nekik, sem nekem nem kell elviselnem ezt az agressszív embert.
11/
És én ezt a kisujjamból szívtam volna ki?Az a kapcsolat is a te választásod volt,csak te tudtál belőle kilépni mint ahogy te választottad azt a férfit is.Kérdés,hogy olyanokat vonzol e még be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!