Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a párotoknak lenne egy ikertestvére, és kiderülne, hogy előző éjszaka vele szexeltetek volna?

Figyelt kérdés

2021. jún. 20. 19:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy nem iszom le magam se hall se lát módra. Egyébként rengeteg ikret ismerek, és ha más nem is, de a hangszínűk mindig különbözik. Ahhoz süketnek kell lenni, hogy ne vedd észre. Ezt max akkor tudja valaki bejátszani, ha még nem komoly a kapcsolat, pár hetes max, amikor még nem ismeri az illető a párja hangját, illatát stb.
2021. jún. 20. 19:37
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Összeugrasztanám őket.😁 Azt mondanám, hogy valóban nekem kicsit másabb volt az éjszaka, mivel sokkal jobban élveztem, mint előtte. Ezek után már nem kérdés, hogy mással jobban működnének a dolgok. Szóval sok sikert a jövőben!
2021. jún. 20. 19:37
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
#10: áruld már el, hogy olyasvalaki, aki a szagát se bírja az alkoholnak, az miért mérgezné magát azzal, ami számára olyan, mintha legalábbis autó ablakmosó folyadékot kéne lenyelnie? Abban neki mi lenne a jó?
2021. jún. 20. 19:39
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám, hogy akkor jó, mert én sem én voltam, hanem a lány ikertesóm.
2021. jún. 20. 19:40
 15/25 anonim ***** válasza:
53%
Még egy olyan pasi mint a báratom? Hmmm... Jó volna.
2021. jún. 20. 19:46
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez, Paula és Paulina 188.rész?
2021. jún. 20. 19:48
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Istenem, ezek a feljelentgetős hozzászólók...

Egyik sem volt még ilyen éles helyzetben!

2021. jún. 20. 19:54
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

A páromnak speciel van egy ikertestvére, de nem könnyű őket összetéveszteni, pedig egypetéjűek.

Szóval a kérdésedben felvázolt szituációt inkább valami rossz romkomban lehet elképzelni, ahol természetesen minden jóra fordulna a végén. :)

2021. jún. 20. 19:59
 19/25 A kérdező kommentje:

Inkább a Klón, Jade, Leo&Lucas, tudjátok.

Hát igen, szerintem kikacagnák őket, ha mennének feljelenteni, nem nagyon tudnának mit tenni, elvégre nem kényszerítették, hogy szexeljenek, és élvezték a helyzetet. Onnan nem nagyon van mit tenni. (Egy jó hármas inkább jobb feszkó levezetésnek.)

2021. jún. 20. 20:00
 20/25 anonim ***** válasza:
77%

#16 inkább homok titkai

- ez nem Ruth, hanem Rachel

- én Hódkóros Tónyó mondom ez nem Rachel, hanem Ruth.

2021. jún. 20. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!