Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel az egész kapcsolattal ? meg éri még küzdeni vagy folytatni?
Figyelt kérdés
párkapcsolatban élek de több minden miatt nem tudom jól érezni magam,főleg az miatt hogy a párom nem hagy válsztási lehetőséget nekem semmiben és szinte folyton azt kell tennem amit mond mert ha nem akkor azzal fenyegetőzik hogy el hagy,szeretem őt de kezdek testileg és lelkileg is belefáradni ebbe az egészbe nem tudom meddig birom még igy.Tervezzük a házasságot a gyerek vállalást de vele nem fog menni.Szeretem őt de még sem érzem jól magam vele.Mindnnél jobban szeretnék már családot és gyerekeket de ez vele kb lehetetlen..egy olyan kapcsolatot szeretnék ahol van választási lehetőségem és az csinálni amit én szeretnék nem pedig amit a párom mond nekem.Szeretnék egy boldog kieggyensúlyozott párkapcsolatot egy olyan személlyel akivel lehet tervezni és lehet kompromisszumot kötni akivel lehet haladni az életben a célokkal és a tervekkel.Nem pedig az hogy eltervezünk valamit aztán majd valamikor megvalósul...Akit érdekel annak bővebben kifelytem.Tudom hogy kicsit zavaros amiket le irtam de szavakba elég nehéz össze foglalni hogy mit is érzek és hogy min megyek keresztül.2021. jún. 17. 12:25
11/14 anonim válasza:
És valamennyi félretett pénzed azért van? Mert az is sokat számít, ha a lehetőségeket nézzük. Mert ha van, akkor abból ki tudod fizetni a kauciót a főbérlőnek! Nyilván olyan albérletet kell keresned, amit aztán a saját keresetedből tudsz havi szinten finanszírozni + a rezsi stb.
12/14 anonim válasza:
Én is a szobabérlést akartam javasolni. Ha van jövedelmed, az megoldhatná a lakhatásod.
13/14 anonim válasza:
Én is sok olyan embert ismerek, akik szobát bérelnek és tök jól elvannak. 30.000 Ft-ot fizetnek érte (Pesten egyébként) jó állapotban vannak a szobák is, voltam már náluk látogatóban, szóval nem egy lepukkant lakásról van szó.
14/14 anonim válasza:
Nem éri meg küzdeni. Volt hasonló módon uralkodó kapcsolatom, bár nekem nehezebben tűnt fel, mert nem éltünk együtt, így volt lehetőségem levegőhöz jutni.
Boldogabb vagyok a szakítás óta, te is az leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!