Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség olyan pasi között aki kezdő párkapcsolat terén, és aki már profi benne?
9.-nek.
24 voltam, a nő 40-es. Bejött. És sosem fogok azért bocsánatot kérni, pláne meghunyászkodni, pert pár hozzád hasonló nincs férfinek/nőnek nevelve.
Illetve nem is sipítozok itt a neten, hogy 39 éves szűz vagyok, és nincs nőm, pedig már 2 nőnél is próbálkoztam, de leráztak, mondván van pasim, a másik meg azzal jött, hogy a hugom. :)
Én biztos nem fogok sipítozni, van párom. Normális ember képes normális módon ismerkedni.
Te eszköznek tekinted a nőket és magasról teszel arra, hogy ki mit érez. Remélem, egyszer majd betalál ismerkedésre egy kétszáz kilós börtönb.zi, és esetleg átérzed a dolgot, ha sima emberi érzékenységgel nem megy.
12.-nek.
Normális ember képes normális módon ismerkedni.
Igen, normálisan közel kerülnek a másikhoz, és nyíltan, játszmázások nélkül kiterítik a lapokat.
A "kétszáz kilós börtönb.zi" meg remélem neked jön össze, a kórházból kifele jövet, a pozitív onkológiai leleteddel! >:)
Ahogy a 15ös mondja.
A profi képes olvasni a jeleket és ha érzi, hogy visszautasítás, akkor nem kell kimondani.
Ha viszont érzi, hogy bejön a csajnak, akkor képes természetesen vezetni a randit a csókig és még onnan is tovább.
Semmi.
Annyit említenék meg, hogy néha a ""profik"" esetében nagyon irritáló, hogy tudni vélik hogy mi jön be nekem, és nem rám figyelnek hanem az előző kalandjaikat tervezik rám vetíteni. Ennyiből nekem szimpatikusabb egy "kezdő".
Szerintem a kezdő személyiségétől függ. Van, aki nem azért kezdő, mert görcsös vagy bénázik, hanem mondjuk később érik, vagy addig nem talált olyan nőt, akinél szívesen kezdeményezett volna.
Plusz a tapasztalt sem biztos profi csajozásban / nem biztos, hogy az adott nőnél bejön az, amit csinál.
Ha a kezdő azért kezdő, mert félénkebb, ijedtebb, nem tud természetesen viselkedni stb., a "profi" meg tényleg tapasztalt és valamennyire normális, akkor én ezeket szoktam észrevenni:
- a profi természetesebben viselkedik, jobban oda mer menni; nem ijed meg egy esetleges visszautasítástól, nem éli meg világvégének; kevesebbet nyökög, jobban megtalálja a szavakat
- ha meg már ismerkedés, randizás, kapcsolat van soron: amiatt, hogy már volt tapasztalata más nőkkel, a profi általában tudja, hogy hogy működik egy kapcsolat, mikor érdemes beszélni a hosszabb távú tervekről, megbeszélni, ha nem tetszik neki valami, és apróságokon nem problémázni...
a kezdő, még ha jószándékú és jó személyiségű is, azért mégiscsak kezdő ilyen téren. Ha előtte nem volt kapcsolata, hajlamos azokat a hibákat véteni, mint amit a tinik az első tinikapcsolataiban... ragacskodás, alaptalan féltékenység, a másik szexuális igényeinek letojása (amiért tombolnak benne a hormonokÖ, szexuális bénázás (senki nem születik szexistennek)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!