Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi visz rá erre egy férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá erre egy férfit?

Figyelt kérdés

Gyanítom, hogy szexre akad neki gond nélkül nö, tehát nélkülem nem maradna kielégületlen. Persze, ezek titkos kufircok.

Ok, megértem, hogy ilyen.

Azt nem értem, hogy hozzám miért ragaszkodik, nem vagyunk házasok, nem függök töle anyagilag, semmi közös nincs ami minket összeköt, tehát logikusan nincs miért nekem hazudjon szerelmet, meg hogy el akar venni, ha máshol is megvan a számítása és mással is elvan, akkor is, ha csak szexre

Én nem fözök már és nem mosok rá, mert nem akarom, hogy ezért ragaszkodjon .

Akarom megérteni mégis miért akar engem a hivatalos baratnöjenek?

Nem könnyítem meg az életét semmivel

Már arra is gondolok, hogy ö nem kell a nöknek, csak egy laza numerara én vagyok az egyetlen aki bevállalja

Másképp nem értem miért ragaszkodik hozzám

2021. jún. 14. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Még mindig ezen pörögsz? Már le lett írva, hogy mire kellesz neki és csak kábit
2021. jún. 14. 20:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Mire is ?
2021. jún. 14. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Ezt a kérdést próbáld meg holnap gyógyszer+pia kombo nélkül feltenni, hogy mi is megértsük.
2021. jún. 14. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az csak kamu hogy elakar venni.

De ha kufircol mással, nekem ilyen csávó nem kéne.

Kihasznál csak.

2021. jún. 14. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

Ma a visszajáró, debil kérdezők napja van? Ezt is tuti feltette már a kérdező, azt hiszem ott arra panaszkodott, hogy miért nem szakít vele a palija.

Gyáva vagy még mindig, kérdező. Aki arra vár, hogy majd szakítanak vele, az 50+ évesen is egy szar kapcsolatban fog vergődni.

2021. jún. 14. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerelem?
2021. jún. 19. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!