Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért romlott meg emiatt a viszony köztünk?
A barátom néha féltékekenykedett például Facebookon összeboronált ezzel azzal, de ezek nem voltak komoly viták
Akarta hogy töröljem a pasikat, amit meg is tettem.
Egy idö után rákérdeztem én is 1-2 nöre mert neki rengeteg van a facebookjan, nem mint nekem, de nem volt semmi gond, azt hiszem örult, hogy en is feltekeny vgyok kicsit, ö is törölt 1-2 öt a sok közul
A gond akkor lett amikor tényleg gyanítani kezdtem valamit egy régi ismerösével, aki velem is undokul viselkedett, valósággal rámászott a barátomra.
Azt mondta hogy ezzel az ismerösevel összeboronaltam, ezzel ” kitéptem a szívét”, nagyon rosszul esett neki, es attól kezdve zuhanórepülesbe került a kapcsolatunk, utána folyton kötekedett velem, valósággal meggyülölt, veszekedett velem es mindenfelet ramhordott, vegul bevallotta, hogy bosszúból, mert ezzel az ismerösevel meggyanúsítottam
Azt látom utólag, hogy ez téves viselkedés volt mindkettönk részéröl, a kérdés az, hogy miért esett neki olyan rosszul pont azzal a növel való gyanítás?

szerintem teljesen mindegy
kár ezen rágódni

Téves viselkedés volt mindkettőtök részéről, hát senki sem tökéletes, jobb esetben viszont levonja a tanulságot az ember, és fejlődik.
Mondjuk nekem kimondottan antipatikus, hogy a párod úgy beszél, mintha valami drámaszakkörről lépett volna elő. "Jaj, Úristen, Júlia! Kitépted szerető szívemet, hát mit tettél a te Rómeóddal? Most már tagadd meg apád, és dobd el a nevedet. :("
Miközben ő is pontosan ugyanezt csinálta, és akkor érdekes módon eszébe sem jutott, hogy ő tépi ki a te szívedet. Tipikus kettős mérce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!