Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve járunk kb. barátnőmmel, és egyre elégedetlenebbnek érzem magam, mert minél több ideje vagyunk együtt, annál jobban ismerem meg őt, egyidejűleg annál jobban kitűnik, hogy mennyire elmaradott az exemhez képest. Példák lenn. Mit tegyek?
Példák:
- Az exem általános tájékozottsága elég jó volt, a barátnőmé azonban pocsék. Ha felmerül bármi téma, ami túlmutat a mindennapi életen, akkor fogalma sincs semmiről. Így nem nagyon lehet jókat beszélgetni. Exemben nagyon jó volt, hogy hozzá tudott szólni a dolgokhoz, vagy épp jó kérdései voltak, ha nem tudott hozzászólni. És volt véleménye! Barátnőmnek semmiről sincs véleménye, amiről van, az meg hülyeségre van alapozva...
- Barátnőm az egyik legnaivabb ember, akit valaha ismertem... Néha a falba verném a fejem, annyira naiv. Exem ellentéte, mert ő kicsit sem volt az, sőt, sokszor még ő hívta fel az én figyelmemet dolgokra. És ezt szerettem benne, úgy éreztem tanulok tőle. Barátnőm meg csak leszívja az agyamat. Egy naiv emberrel nehéz, rosszba keveri magát, helyette kell gondolkodni, stb...
- Ami a külsőt illeti. Mondok egész konkrét esetet. Egyszer az én anyám vágta le exem haját, otthon. A fazon borzalmasra sikeredett, és mikor exem meglátta magát a tükörben, röhögőgörcsöt kapott. Azért így reagált, mert tudta, hogy jó nő, tudta, hogy egy rossz haj nem teszi tönkre, magabiztos volt, tudta, hogy a haj visszanő, stb. Jelenlegi barátnőm teljesen az ellentéte. Nem tudja, hogy jó nő, nulla az önbizalma, távol van attól, hogy magabiztos legyen. Ha bárki úgy elrontaná a haját, mint anyám az exemét, hát 2 hétig nem akarna emberek közé menni, az tuti... Nem röhögőgörcsöt kapna, nem látná a humoros oldalát, hanem zokogva a szobájába rohanna... Sajnos exem magabiztosságát már megszoktam, és nehéz most olyan barátnővel együtt lenni, akinek a lelkét folyton pátyolgatni kell...
Letisztázom, exem távolról sem volt tökéletes, megvoltak a maga hibái. És van, amiben a barátnőm lepipálja az exem. De ha az összképet nézem, a kapcsolat összességét, akkor sajnos teljesen egyértelmű, hogy exemhez képest, ezt fáj leírni, de a barátnőm egy nagy 0. Rettenetes, hogy ezt írom, de ezt érzem.
Ez megint kamu kérdés :D
Valaki szóljon már, hogyha végre valaki kiír ide egy "valós" kérdést.
Nem az ex utani nyavalygast latom ebben, hanem bizonyitekat, hogy a ferfi nem allat. Nemcsak parosodni akar, igenis fontos a no szemelyisege, intelligenciaja is.
Szerintem keress tovabb.
De az új csajt végülis könnyű volt megszerezned, nem? Akàrhogy is bizonygatod, a jelenlegi egy pótlék, akit akaratodon kívül is csak zúzol.
Megoldàs: vagy kinövöd a mérickét, vagy gondolkodó ember módjàra elengeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!