Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi ilyen töketlen, vagy csak az én párom?
Covid miatt sem tavaly, sem idén nem tudtuk megünnepelni pl az évfordulónkat. Úgy kb 100x elmondtam hogy de jó lesz, ha lehet menni étterembe, megünnepeljük. Nyitás óta ezt várom, hogy elvigyen.
Semmilyen programot nem szervez, semmivel sem lep meg, soha nem dícsér meg.
Jogos, ha elegem van ebből és már férfiként sem tudok ránézni? 1,5 hete veszekedtünk ezen, azóta sem történt semmi. Vicc komolyan.
(Tudja, hogy nekem fontosak a programok, és hogy imádok étterembe járni)
Gyere el velem,én szívesen szervezek ilyeneket ha lenne rá vevő valaki,de sajnos sosem ér rá senki sem,semmire sem a mai világban.
Kicsit mondjuk meg kéne ismernem téged hogy tudjam mi tetszik neked? de szerintem ezzel semmi baj.
Igazából van ötletem így is hogy nem ismerlek,szóval nincs probléma.
Ahogy szeretnéd úgy értelmezhetsz most,barátként is meg lepheti az embert egymást.
Hát szerintem ne várjál rá, hanem szervezd meg. Foglalj asztalt, mondd meg neki, hogy mikor mentek, aztán szépen kiöltöztök, és elmentek.
Azt ne várd, hogy ő, mint egy bonviván, majd leszervezi, meghív, meglep, mert aki nem ilyen, az nem ilyen. Megváltozni nem fog, ezt megsúgom.
Előnye is van azért, pl. nyilván (a leírtak ismeretében) lehet terelgetni őt, nem egy beleállós gyökér f@sz, ez is valami (ha az élhető életet nézzük).
Most ha neked ilyen romantikus ábrándjaid vannak, és ezek nélkül nem tudsz létezni, akkor pedig tudod, mi a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!