Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a stressztől van? És mindig ez lenne?
Az hozzá tartozik a történethez, hogy most mikor történtek a munkahelyén zűrök próbáltam ott lenni mellette. De elégé rossz kedvű volt és hisztis. Nem volt neki semmi jó így én se tudtam már teljesen nyugodtan és boldogan kezelni a dolgot de próbáltam nem kimutatni.(nem hibáztatom ezért).
Illetve más fajta családba nőttünk fel. Az én szüleim családcentrikusak így rengeteget voltunk együtt és a szeretett is ki volt mutatva. Amit én a tesóimmal azóta meg is teszek. Neki a szülei inkább karrieristák és náluk teljesen az ellentetje volt mint nálunk. Furcsálta is, hogy mi mondjuk egymásnak, hogy "szeretlek". Talán ez is közbe játszik mert ezt a kapcsolatba is beletudom vinni

Én ebben hogyan tudok segíteni? Vagy az lenne a legjobb számára ha elengedném akkor is ha nehéz?
Ment a zöld kéz :)

Nem feltétlen kell elengedni.Te erzed,hogy mit ér meg az egész.
Mert változni lehet,csak 100%ban biztosra kell menni,hogy meg van e az akarat hozzá,es nem csak kenyelmi szempont,hogy jolvan,akkor hagyjuk az egeszet a pitchaba,mert ez nem ment,vagy az nem jött össze..
Stressz mindig lesz .Selye János szépen leírta.A stressz önmagaban nem rossz dolog és kell.A stressz kezelése a lényeg és nem a megszüntetese.Mert valójában akkor szűnik meg,amikor meghalunk.
Ez így meredeknek tűnik,de igaz.
Úgy erzi nem tud eleget nyújtani a munkában,a suliban,mashol,aztán a kapcsolatotokban.Tehát valószínűleg teljesítménykenyszer ez nála.
Mindenhol sikertelenségnek tudja be,ha akadályokba ütközik.Pedig azok lesznek mindig.Mindenki elesik,de feláll,és nem omlik össze,mert földre került.
Nem kell tökéletesnek lennünk,és nem is lehetünk azok,de törekedni kell ra.
Maga a törekvés ,a folyamat a lenyege,és nem a tökéletesség.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!