Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ez már lassan kiboritó?

Figyelt kérdés
bnőmmel ujra összejöttünk és a barátnői nem képesek megérteni h szeretnénk ketetsben lenni és olyan dolgokat amiket csinálunk nekik nem kéne látni meg nem rájuk tartozna (nem szex) vannak dolgok amiről néha ebzsélni is akarunk és nem tartoznaka barátnőire nem a abrátnőivel van a baj csak egyszerűen kiaakrják sajátitani maguknak abrátnőmet mikor tudják h én dolgozok és este találkozunk bnőmmel csak de azt a másfél órát is el akarják kurni folyton
2010. aug. 25. 11:07
 1/5 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesírási hibákért de ideges vok és gyorsan irtam
2010. aug. 25. 11:08
 2/5 Leila3 ***** válasza:
Akkor miért nem szól finoman a barátnőd nekik,hogy hagyják ezt abba. Szerintem itt neki kellene tenni valamit,ő adja a többiek értésére ezt,és kész,nem is értem,hogy eddig ezt miért nem tette meg,őt talán ez nem zavarja?
2010. aug. 25. 11:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Beszélj a barátnőddel,hogy ez téged zavar.Az ő barátnői,csak neki van befolyása rájuk,rád nem hallgatnak.Ha a barátnődnek jó ez a jelenlegi helyzet,akkor talán nem is vagy olyan fontos neki,mint ahogy eddig gondoltad.Ami nem lenne furcsa,hiszen az újrakezdés mindig gyengébben pislákol,mint az eredeti kapcsolat.

Ha a barátnők éppolyan fontosak mint te,akkor az azt jelenti,hogy a barátnőd már nincs annyira oda érted,és ebben az esetben vedd fontolóra,hogy érdemes-e folytatnod ezt a kapcsolatot.

2010. aug. 25. 11:28
 4/5 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló! a kapcsoaltunkkal nem lenne baj de a barátnői befolyásolják és ha nem az van amit a abrátnői akarnak akkor mingyárt ki akarják közösiteni és a barátnői miatt megy a cirkusz én korrekt vagyok és elviselem őket ha találkozunk és ott vannak na de azért nem tudják felfogni h nekünk van dolgunk és ketetsben akarunk lenni hát most nem tok mit csinálni . am ha meg gyenge lenne a kapcsolat nem ekresett volna meg abrátnőm h még mindig szeret bár nem tudom tanácstalan vagyok most jöttünk össze pár napja de barátnői már csinálják a hepajt ki akarjáks ajátitani maguknak :@
2010. aug. 25. 11:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy szerelmes nőnek nem lehetnek fontosabbak a barátnői mint a pasija,és nem hagyja magát zsarolni a barátnők által.Most is azt mondom hogy a barátnőd hozzá állásán múlik,és ez nem a te dolgod lenne.De ha gondolod csinálj egy nagy cirkuszt mikor mindenki ott van,aztán lesz ami lesz.Akkor is a barátnőd arcát fogják nézni hogy ő mit gondol.Csak a barátnőd építheti le őket,de ha neki fontosabb az hogy ne közösítsék ki,mint az hogy kettesben tudjatok lenni,akkor ez van.Nem verheted meg őket.

Vagy bújkáltok mint Rómeó,és Júlia :)

2010. aug. 25. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!