Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit adjak ajándékb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit adjak ajándékba az 1 éves évfordulónkra barátnőmnek? 18/f, a lány 16

Figyelt kérdés
Már lassan 1 éve együtt vagyunk.Mindent megkapott tőlem, amit csak emberileg lehetséges, néha még olyankor is, mikor semmi fontosabb alkalom nem adódott.Kicsit el lehet kényeztetve, de nagyom imádom a leányzót, és úgy érzem megérdemli.De igazából semmi értelmes dolog nem jut eszembe ,amit adhatnék neki.Egy sétára gondoltam, ugyanazokkal a körülményekkel, mint 1 éve, mikor megismerkedtünk.(Értelmes válaszokat várok, szexuális indíttatású válaszoktól kíméljetek legyetek szívesek, mert ez nekem nagyon fontos lenne)
2010. aug. 24. 23:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A séta jó ötlet és a verset én is tudom ajánlani. Vagy ha már "ugyanazokkal a körülményekkel", akkor akár arról is írhatnál, milyen volt az első randitok, mit éreztél akkor, stb és ezt mondjuk egy levélben, ami mellé raksz magatokról egy közös képet is, meg veszel egy szál vörös rózsát. De pl. ha olyan házban laknak, hogy előttük beton van, krétával még rajzolhatsz is rá valamit :D:D Én tudnék örülni az ilyennek (talán még túl gyerek vagyok xD).

Amúgy nem kell nagy ajándék, de ha veszel, olyat vegyél neki, ami rá emlékeztet téged, ami a leginkább őrá hasonlít.

2010. aug. 25. 00:12
 12/13 Berlin ***** válasza:
73%

Egy jó orgazmusnak tuti örülne!

Vagy adj neki egy borítékban 2.000 Ft-ot és mond, hogy vegyen belőle amit akar :)

2010. aug. 25. 00:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Berlin te vagy minden nő álma, borítékban kétezer...
2010. aug. 25. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!