Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek folytatni kellene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek folytatni kellene?

Figyelt kérdés
Elég viharosan indult az egész kapcsolatunk a párommal. Először nem komoly kapcsolat volt, de azzá vált és 1 évig együtt éltünk. Én úgy gondoltam minden rendben. Semmi jelét nem láttam bármiféle problémának de a párom mégis úgy döntött hogy nem akar velem maradni. Szakítottunk, majd ő társkeresésbe kezdett. Kb 1 hónap után már 3 fiúval feküdt le. Egyszeri alkalom volt mindegyikkel. Viszont újra találkoztunk és elmondta hogy megbánta az egészet, nagyon elrontotta, nem értékelte a kapcsolatunkat és engem szeret, velem akar lenni. Jelenleg nem tudom hogy tovább tudnék-e lépni, már pont kezdtem kilábalni a depresszióból és most ismét nem tudom mit csináljak. Szerinte nem érdemel meg és nem akar tovább bántani azzal, hogy ha együtt maradunk ezen kattogok, hogy ő már volt másokkal. De valahol érthető is,fiatal 20 éves, én 28 leszek, ki akarta élni magát. Viszont most rájött hogy nem erre van szüksége, hanem arra amit és akit eldobott magától. Mit javasoltok?

2021. jún. 2. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb ez a helyzet nálam is. Én hagynám. Sőt én hagytam is. Nem lennék képes úgy nézni rá többet. Egyszerűen 28 évesen te sem ezt keresed ahogy az írásodból követtem. Ne bánkódj,m keress mást.
2021. jún. 2. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Támogatom az előttem szólót.
2021. jún. 2. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem is az hogy volt már másokkal, gondolom te is voltál előtte másokkal, inkább az hogy hogyan volt másokkal. 1 hónap alatt benyelt 3at, utána kihetyegte magát és visszaakarja kuncsorogni magát az állandóhoz, vagy nem kellett egyiknek se, ezért gondolta hogy majd talán leszel olyan balek aki visszafogadja. Bocs a megfogalmazásért. Nekem is volt ilyen barátnőm, gyorsan szakított hogy majd ő pasizni fog mert úgy nem megcsalás, aztán visszajön, ebből annyi lett (tudomásom szerint) hogy egy haveromat lesmárolta, dehát "nem voltunk együtt". Azóta már más okokból szétmentünk. Szerintem te se akarod, hogy valami dili elkapja aztán szakít, gyorsan szétpakoltatja magát pár jöttment palival, aztán mint aki jól végezte a dolgát visszamegy hozzád. Az előző 2vel értek egyet, hagyd szerintem is.
2021. jún. 2. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező.

Amit leírtál a klasszikus esete a párkapcsolati "szünetnek".

Elég nehéz helyzet, elég sok emberrel beszélek, gyakori eset.

A korkülönbség nagy köztetek, hogy megy a kommunikáció, mennyire érett szexuálisan és szellemileg? A szexuális érettség sokszor félreértéshez vezet, ezalatt azt értem, hogy mennyire nyitott ezen a téren, domináns saját érdekeit képviseli, vagy alárendelt szerepe van és te dominálsz? Ezek azért fontosak, mert ha az aktus során ő dominál és akkor történik aktus, amikor a libidója megkívánja lehet, hogy nem ő lesz életed párja. Ha ő dominál és önös igény kielégítését szolgálja a koitálás érzelmeitől vezérelve bármikor megtörténhet ilyen esett. Mondom ezt annak tudatában, hogy leírtad, hogy alkalmi kapcsolat révén ismerkedtetek meg és bizonyítja ezt az is, hogy 3 férfival volt aktusa 1 hónap leforgása alatt.

Szerintem nem kellően érett, hisz ahhoz, hogy az legyen szexuálisan is úgy kellene hozzáállnia a dolgokhoz, hogy egyenrangú felek vagytok. Ha kiélés alatt azt értette, hogy férfiakon, akkor felmerülhet a gyanú, hogy megtörténhet újra.

Ha újból össze szeretnél vele jönni, megnyugtathat az a tudat, hogy lehet 3 férfi után sem tudta más azt megadni neki amit te tudsz, ez kis önbecsülés növelő tényező. De meg kell jegyezni, hogy az önbecsülésedre eléggé szükséged lesz, ha ismét egy párt alkottok majd, mivel a legtöbb pár egyik fele a "szünetet" sosem úgy fogja fel, hogy jelenleg még nincsenek együtt, hanem hogy csak nem találkoznak és/vagy nem beszélnek. Ez elég nagy csalódást és frusztrációt okoz, ha a másik pár mégis meglépi azt a cselekedetet amit remélsz, hogy nem fog.

Sosem szoktam javasolni a párok ismételt összejövetelét. A párkapcsolati szünetnek sincs értelme. Egyszerűen a párod nem érett ahhoz, hogy együtt legyen veled. A párkapcsolat későbbi része ha összejöttök ismét kérdésekkel, kérkedésekkel, a bizalom hiányáról, "depresszióról", önértékelési problémákról és vitákról fog szólni, illetve attól függ milyen típus vagy, az is lehet arról fog szólni, hogy lelkileg elnyomod, mert megtette amit te reméltél, hogy nem fog. 28 évesen nem hiszem, hogy ilyen jövőt szánsz magadnak, s ha szereted a partnered, akkor neki sem.

Bocsánat hosszasan kiakartam fejteni minden egyes tényezőjét a dolognak, de közbe jött valami ezért kellett rövidre fognom, ha valami értelmetlen mondat kapcsolat van a szövegben az ennek tudható be.

Remélem azért segítettem valamennyire.

K-mester

2021. jún. 2. 18:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Elmondása szerint egyik sráccal sem volt jó. Az aktus sem és egyébként sem, végig rám gondolt közben. Ez is segített rájönni neki arra hogy szeret és hülye volt hogy eldobott. Volt aki akarta volna folytatni vele de ő nem szerette volna. Hozzá tartozik a dologhoz még hogy szexuális téren nagyon összeillünk és azt mondta nem volt senkivel sem jó az együttlét. Sem előttem sem utánam. Nem tudja megmagyarázni miért tette ezt, gondolom ki akarta élni magát. De közben rájött hogy ez nem helyes. Tudom nagy a korkülönbség de ez nem látszik egyébként gondolkodásmódban sem. Nekem is volt egy "kapcsolatom" ez idő alatt. De az hogy neki 3,kicsit sok. De legalább őszintén elmondta. Tényleg látom rajta hogy őszintén megbánta, még nem láttam így sírni senkit. Szeretné ha folytatnánk de ő is azt javasolja hogy rám való tekintettel nem lenne helyes, nem akar több fájdalmat okozni azzal hogy el kell viselnem ezt az érzést amíg el nem múlik. Ha elmúlik.. Ezt nem lehet tudni előre
2021. jún. 2. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért mit mondana, hogy szarok voltak? Mindig az a legjobb akitől akarnak valamit. Majd egy veszekedésnél jól a fejedhezvágná, hogy a Dezsővel bezzeg milyen jó volt.

3.voltam

2021. jún. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!