Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire fontos a párotok figyelmessége, illedelmessége?

Figyelt kérdés

Én egészen pontosan apróbb dolgokra gondolok most, mint pl előre enged az ajtónál, kapunál, stb.. Vagy lereagálja, ha tüsszögsz..

Számít nálatok, ha a férfi nem törődik különösebben ezekkel? Vagy ha csak az első egy évben, aztán már nem?

2010. aug. 24. 18:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

tipikusan az a sztory,amikor a pasinak kell a nő,meg a gyerek,mert egyrészt ez a normális,meg jó ha valaki tiszta lakásban kajával várja otthon

de hogy egyenjogúság,meg törödés,meg hasonlók...áhh,dehogy,leragadt a középkorban...

hát nem irigyellek...(párom egy rántottát nem csinált soha,ugy elkényeztette az anyja,meg a porszivót se tudta hogy létezik,kis nevelés,ma ő hagymáscsirkét krumplival mire hazaérek,ő végez hamarabb,meg szót nem szól,hogy 3 hete ő mosogat,felmos,és minden vizes munka,mert elvágtam a kezem)

veszélyeztetett terhesen minden házimunka a tiéd? anya is az volt mikor kisöcsém született,mostohafaterom 12 órázott heti 7 nap,de reggel mielőtt ment,előkészitette a reggelijét,este meg megfőzte a vacsit,meg a másnapi ebédet,meg hajnal 2kor ment anyának narancsért ha ő arra ébredt hogy azt kivánja,és nem volt otthon...

biztos jó embernek szülsz te gyereket? nem minden az anyagi biztonság...

2010. aug. 25. 08:47
 22/22 anonim ***** válasza:

egy terhes nő már csak a hormonszintje miatt is több figyelmességre vágyik (én is voltam terhes, és érdekes, de kialakult bennem, hogy mindig kötöttem volna magamhoz a párom)

ez veszélyes is lehet, ha a pasi meg ugye él úgy tovább mint eddig és nem ad többet, azért mert ha egy nő bele lovallja magát abba, hogy engem nem szeretnek, még depresszív is lehet, a pasi meg áll és csak pislog, hogy mi van

annyit tudok az én páromnál, ha lázadtam, hogy nem írja hogy szeret, a válasza minden ilyenre az volt, hogy de írjam én is, neki is hiányzik.

szóval a törődést a pasik nem mindig természetesen adják, hanem mindig természetesen elvárják és elfelejti viszonozni

ilyenkor tényleg az a megoldás, hogy szólunk:

"nézd mi van a szekrényen? egy krém. és nézd itt fekszem az ágyban. mi ebben az összefüggés?"

ebből rájön, hogy masszírozzon meg és neki áll.

sok sikert

2010. aug. 25. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!