Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire fontos a párotok figyelmessége, illedelmessége?

Figyelt kérdés

Én egészen pontosan apróbb dolgokra gondolok most, mint pl előre enged az ajtónál, kapunál, stb.. Vagy lereagálja, ha tüsszögsz..

Számít nálatok, ha a férfi nem törődik különösebben ezekkel? Vagy ha csak az első egy évben, aztán már nem?

2010. aug. 24. 18:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ezek közül: -ki nem cserélné a konyhában soha a körtét, nekem kell majd

-ha beteg vagyok nem marad otthon, mondván hogy én se szoktam őt ápolgatni

2010. aug. 24. 19:09
 12/22 anonim ***** válasza:

ő nem figyelmes tehát

nem érdeklik az érzéseid

de nem önző, mert ő sem várja el tőled

hasonlít az én pasimhoz

valószínű nem változik meg soha

kipróbálhatod, adj neki egy évet és nézd meg magad, akkor, hogy boldog vagy e

és szakíts ha nem

nálunk most járt le ez az egy év

csak nem bírok kiszállni, mert már önbizalmam sincs, hogy kellenék valakinek

2010. aug. 24. 19:13
 13/22 anonim ***** válasza:

a szerelem nem szavakban, tettekben nyilvánul meg.

ezt csak a nem-maradok-ápolni részre írom.

amugy nekem nagyon is számit, és nem cask az "alap" dolgo, manapság igen kevés dolog számít alapnak: hogy előre enged az ajtóban az pl tényleg nevetségesen bunkó dolog ha elhalasztja.

2010. aug. 24. 20:12
 14/22 anonim ***** válasza:

ajtónál előreengedés valahogy nem foglalkoztat,nem ebben nyilvánul meg hogy tisztel-e eléggé,figyelmes-e...

amíg ha tovább dolgozok vacsit főz,ha beteg vagyok ápolgat,ha fáradt vagyok megmasziroz,ha csokit kivánok és nincs itthon,előszedi a dugicsokiját és nekem adja,ha mennem kell valahova,kérdezés nélkül hoz-visz,csak hogy addig is velem legyen (és mindezt elég sok év után is),ki nem sz@rja le,hogy előre enged-e az ajtóban vagy leveszi-e a kabátom (nem vagyok mozgássérült,le tudom venni egyedül:D),vagy hogy reagál-e a tüsszentésemre (reagál,idétlenül vigyorog,mert nem érti hogy lehet ugy tüsszenteni ahogy én teszem)

ne ragadjatok le a külsőségeknél

N

2010. aug. 24. 21:20
 15/22 A kérdező kommentje:
8 éve vagyunk együtt és eddig még sosem főzött, nem ápolgat, maszíroz meg (mondjuk régen volt rá példa) de most már egyáltalán nem, pedig TERHES VAGYOK! Hiába panaszkodok neki, hogy fáj a lábam, egy újjal nem érne hozzám. Csokit is csak a terhességem óta hoz nekem, meg gyümit stb.. Szerintem ez nem gondoskodás, hogy meló után bevásárol nekem (most elég sokat eszem:) szerintem ez alap. Ettől nem lesz figyelmesebb a szememben! Vagy én vagyok túl nagyigényű, telhetetlen?
2010. aug. 24. 21:46
 16/22 A kérdező kommentje:
Mostanában nagyon érzékeny vagyok, és most először (a terhességem óta) érzem, hogy jobban is kimutathatná, ha szeret! Amúgy tudom, hogy szeret, meg megértem, hogy nagyon sokat kell melóznia, hogy előléptessék, és megértem hogy emiatt nagyon kimerült mostanság, de Én akkoris többre vágyom! Úgy szeretném, ha szeretne. (vagy legalábbis egy kicsit kényeztetne) Tényleg szóljatok, ha csak szimplán én vagyok h.ülye és nincs igazam.
2010. aug. 24. 21:53
 17/22 A kérdező kommentje:
Meg amúgyis: már 3. napja üzleti úton van, és 3 nap alatt 2-szer hívott. Szerintem nem is aggódik értem :(
2010. aug. 24. 21:55
 18/22 A kérdező kommentje:

19:13!

Butaság, miért ne kellenél? Ha úgy érzed, hogy neked jobbra/többre van szükséged, akkor tégy a saját akaratod szerint! Különben egy életre megbánod! Neked még nem késő változtatni! ;) Én már terhes vagyok, hozzá mentem! De elhatároztam, hogy megváltoztatom, és hiszek benne, hogy sikerülni is fog! ;) Mert szeretem, és szerintem ő is szeret! Csak a munkája most kicsit kicseszett vele..

2010. aug. 24. 21:58
 19/22 anonim ***** válasza:

akkor sorban:

sosem főzött? csak nem tiéd minden házimunka? már itt elvan b@szva az egész,ha igen

ujjal nem ér hozzád...úgyse?

meló után bevásárlás...nálunk ez a gondoskodás jele,párom rühelli a boltokat,de értem mindent:D

nem nagyok az igényeid,bár én nem szülnék olyan pasinak,aki ennyire nem figyelmes (hozzáteszem,én is az vagyok párommal szemben,kölcsönösen kényeztetjük el egymást)

te figyelmes vagy vele szemben?

te hányszor hivtad a 3 nap alatt?

N

2010. aug. 24. 22:02
 20/22 A kérdező kommentje:

Minden házimunka rám marad, de neki tényleg nem is lenne ideje rájuk! Mondjuk azért egyszer főzhetett volna nekem..

Nekem most bevásárol, de mondom, csak azért mert mostanában nagyon sokat eszem! :D (végülis akkor ez gondoskodás?)

Figyelmes vagyok, én terhesen is maszírozgatom őt, vacsival várom, minden este előkészítem az öltönyét/megpucolom a cipőjét, pedig veszélyeztetett terhes vagyok már az elejétől kezdve, magyarán nem dolgozok már hónapok óta. Az egész lakás csillog-villog. Pedig elvileg takarítanom sem szabadna! Mindent megteszek azért, hogy jó feleség legyek, ennél többet már nem is tudnék a mostani állapotom miatt :( De minden hiába, sosem hallottam még a szájából, hogy ügyes vagyok vagy valami..:(

Nem hívtam egyszer sem, mert megbeszéltük, hogy nem ér rá, majd esténként hív.. Most is azért nem alszok, mert várom a hívását. Remélem, hogy hívni fog.. Nagyon hiányzik már nekem, meg a babánknak is :(

2010. aug. 24. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!