Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire fontos a párotok figyelmessége, illedelmessége?

Figyelt kérdés

Én egészen pontosan apróbb dolgokra gondolok most, mint pl előre enged az ajtónál, kapunál, stb.. Vagy lereagálja, ha tüsszögsz..

Számít nálatok, ha a férfi nem törődik különösebben ezekkel? Vagy ha csak az első egy évben, aztán már nem?

2010. aug. 24. 18:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

ezt te mégis hogy gondoltad? milyen választ vársz?

bunkó férfivel ne ismerkedj.. számít..

15/f

2010. aug. 24. 18:31
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy udvarias, valahogy magától értetődő és természetes. Szerintem fontos is. És ne csak egy évig legyen ilyen. Ezektől a dolgoktól is férfi a férfi.
2010. aug. 24. 18:32
 3/22 anonim ***** válasza:

ezekben mérhető, hogy mennyire tisztel

ha másoknak kinyitja az ajtót, nekem nem, az már régen rossz

2010. aug. 24. 18:33
 4/22 anonim ***** válasza:
Szamit de nem kapom meg...
2010. aug. 24. 18:34
 5/22 A kérdező kommentje:
Ez az. Másoknak sem nyitja ki. Azt mondja, hogy egyenjogúság van, én sem engedem előre.
2010. aug. 24. 18:34
 6/22 A kérdező kommentje:
Te se? Kik kapják meg? Kíváncsi leszek, hogy hányan írják majd ide!
2010. aug. 24. 18:36
 7/22 A kérdező kommentje:
Ja, de bocs! Jut eszembe: a volt főnökét természetesen előre engedte..
2010. aug. 24. 18:37
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
én értékelem. igaz nem igénylem, de értékelem, ha egy fiu udvarias.
2010. aug. 24. 18:40
 9/22 anonim ***** válasza:

Hát én nem kezdenék ilyen pasival! :O

Azért mégiscsak...alap udvariasság.

Ennyi erővel pofán is vág,mert úgyanugy kezel ,mint egy férfit?Nem a haverja vagy könyörgöm.

Egyb. csak olyan nőkkel csinálják ezt meg akik hagyják.Ha igy viselkedik és Te hagyod,az életbe nem fog megváltozni.

És hány kedves srác van,akik megbecsülnének egy normális lányt...!Mert szerencsére nem csak ilyenek léteznek.Egy nőbe meg legyen büszkeség azért.

19/L

2010. aug. 24. 19:00
 10/22 anonim ***** válasza:

nem csak ajtónyitásban mutatkozik meg a tisztelet

írok példákat:

ha haveri körben hülyeségeket beszélsz, nem olt le mindenki előtt, hanem amikor már ketten vagytok

vagy:nem forgolódik a csajok után a jelenlétedben

vagy: senkinek nem tálalja ki a magánügyeiteket, akkor sem ha összevesztetek és haragszik

vagy: ha beteg vagy, figyelmes hozzád

vagy: ha nem jó a villanykörtéd, nem kell szólni, hogy kicserélje, mert figyelmes

az ajtó egy dolog az ezerből

2010. aug. 24. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!