Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri a távkapcsolat több évig, ha csak 1-2 havonta tudtok találkozni?
Párom csinálta 5 éven át volt bnővel aki utána szinte szó nélkül lelépett... De ott kezdetektől távkapcs volt.
Én nem birnám...nyilván más a szitu hogy az elejétől igy indul vagy ha x év együttlét után történne.
De igy hogy most együtt élünk már, ő se bírná ki (1 napot se birt ki múltkor nélkülem) mindent elkövetne hogy együtt lehessünk vagy lemondana (munkárol pl).
Szerintem nem elsősorban a szerelem erősségén múlik a dolog. Sokkal fontosabb, hogy kezdő kapcsolatban is, ami távkapcs lett, legyenek letisztázva a közös célok: x hónapon, éven belül ide fogunk költözni együtt és a távkapcs alatt ekkor meg ekkor lesz lehetőség találkozni. Így nem lesz belőle hitegetés.
Én eddig 2x voltam távkapcsolatban: az elsőnél egyből távkapcs-al indítottunk, de viszonylag gyakran (2 havonta 1-2 hetet) voltunk együtt, viszont nem volt erős az elhatározás, hogy mikoris akarunk mi együtt lenni rendesen is, így az első adandó alkalommal mikor nem láttuk a következő talákozó lehetőségét, akkor szakítottunk... A másodiknál 3 hónapot voltunk együtt a távkapcs előtt, és közben (2 évig) együtt töltöttük az ünnepeket és nyáron 1 hónapot. Majd sikerült összeköltözni, és végül ennek nem a távkapcs vetett véget... És egyik kapcsolatban sem hiszem, hogy olyan őrülten szerelmes lettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!