Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valaki alkalmatlan egy kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Nekem még nem volt barátnőm, de nem tudom elképzelni hogy milyen barát lennék, meg hogy hosszú távon alkalmas lennék e párnak. Emberileg szerintem nem vagyok rossz, alkamazkodó, szavahihető, hűsége vagyok ami egy kapcsolatban fontos szerintem. Viszont még is azt érzem hogy nem lennék jó barát egy lánynak, talán azért mert nem vagyok valami érdekes, mozgalmas életű.2021. máj. 22. 15:57
11/13 anonim válasza:
10 vagyok
* van ilyen , akartam írni
12/13 anonim válasza:
Van,én emberi hulladék vagyok, ezért nem is akarok párkapcsolatot. Nem mintha lenne rá esélyem. :D
A változás rajtad(is) múlik,ahogy az 1-es írta, te nem vagy reménytelen.
13/13 anonim válasza:
"Viszont még is azt érzem hogy nem lennék jó barát egy lánynak, talán azért mert nem vagyok valami érdekes, mozgalmas életű."
Nem mindenkinek kell mozgalmas életű ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!