Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a pasimnak 1 éves fordulónkra? :D ékszer kizárva 15/L
Szia mija:D
nekünk is nemrég volt évforduló, és én nem is vettem... az olyan izé:D
én inkább készítettem:D
először is rá kellett vennem hogy lejöjjön velem a Dunára, valami jóféle ruhában, és a játszótérhez...:D egy étterem mellé. elcsemoésztem a fényképezőgéet is:D
mondtam h csináljunk már képeket és akkor felkapott és akkora puszit kaptam hogy nagyon:D
ezt időzítővel fotóztam. a képet pendriveon elvittem pestre, de azt kamuztam, hogy kések, és ne siessen:D elő kellett hívnom a képet:D
nagyban:D jó lett:D
vettem egy parafatáblát, selyemszalagot, meg borítékot, selyempapírt, mindefélét.
nem vagyok egy kreatív kislány tudod, akik ilyen itatott cuccokba járnak meg saját varrott ruhákba, de ez annyira jó lett hogy nagyon:D
nagyon jó táblát csináltam:D
te is inkább te készíts neki valamit, az sokkal egyedibb:d
sok sikert:D
Ami emlékezteti arra,hogy ezt 1 éves évfordulóra kapta,én arra gondoltam,hogy talán egy közös képetek bekeretezve,lehet szép képkereteket kapni,esetleg egy nyaralás alatt készült képeteket belerakod vagy valami ilyesmire gondoltam.
Vagy egy kedvenc parfüme+mellé valami olyan dolog,amiről egyből te jutsz az eszébe,valami kis apróság.
Jobb nem jut eszembe...
23/L
olyan illatot, parfümét amit szeret!
az a nagy fényképes kép sztemtökjó ötlet(Y)
nemtom lefeküdtél e már vele, ha igen akkor táncolhatnál neki, vgay valami erotikusabb érdekesebb dolog...esetleg egy piknik a szabadban ahol csak ketten vagytok...
esetleg valamit készits ami hozzá kapcsolódik...pl én barátomnak van 2 motorja, és motorozik is, tehát már lerajzoltam neki a mocijait! mert nagyon jol rajzolok magamtól(nem egó) és hát örült is neki...
vagy valami hatalmas plüss szívvel, vagy a kettétörhető szív, és ráteszi karkötőre, vagy kulcstartóra..a karkötő viselésébe nem halna bele...
amúgy van valami stílusa? mármint rocker, skinhead, punk, mneősrác vgay akármi?
14Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!