Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg akarom magam ölni mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarom magam ölni mert nem szerentnek így élni tovább nem bírok se a pszichológus nem segít senki sem én rajtam már meg a jó isten sem szerintetek mi legyen?

Figyelt kérdés
Nem egyszerű a téma az életemben... Nem fogok magyarázkodni nem érdekel már semmi annyira nem bírom ezt a depressziót hogy már ennyi volt nincs erőm a párom iránt sem érzek semmit sem annyira tönkre tett ez az egész babánk lesz én nekem ennyi elég volt isten sem segít senki nem segít elég volt ennyi ez a sok negatív gondolat engem tönkre tesz ennyi volt a párom nélkül nem akarok élni se a gyermekem nélkül és ezzel a sok negatív gondolatal azt fogom el érni hogy a párom nélkül és a gyermekem nélkül fogok élni ennyi volt a sok negatív gondoltol ennyi volt fel adom annyira be beszélem magamnak hogy nem szeretem hogy már nem érdekel senki sem ez az apátia érzés stb ennyi volt szerintetek mi lenne az utolsó esély mert számomra ennyi volt az élet 18 évig életem apukám anyukám elhagyott meg haltak sosem semmi nem sikerül nekem az életem szerelmet el fogom hagyni ok nélkül mert a saját gondolataim miatt pedig szeretem számomra ennyi volt a gyermekem itt hagyom senki nem segít ennyi volt a szenvedés nem birom tovább ezek után mi legyen?

2021. máj. 20. 15:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2021. máj. 20. 18:37
 12/18 anonim ***** válasza:
11%

Kedves Kérdező!

Olvasd el Popper P. professzor úr: Hoygan öljük meg magunkat? c. szakmunkáját e tárgykörben. Hasznos lesz.

2021. máj. 20. 18:39
 13/18 anonim ***** válasza:
95%

Lécci keress segítséget! Komolyan ! Kell valaki. Orvos, nem vicc

Van ebből kiút!

2021. máj. 20. 20:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

De várj, ezek szerint együtt vagy a szerelmeddel, és ott laksz a gyerekeddel? Ha nem hagyott el, akkor fölöslegesen aggódsz előre.

Hány pszichológusnál jártál már? Attól hogy, hogy egy-kettő nem segített, még igen is, megtalálhatod a neked megfelelő szakembert, aki segít kijönni a mélyből.

2021. máj. 20. 21:01
 15/18 peca1000 ***** válasza:
62%

Tehát van egy szerető családod (asszony és a gyerek).

AKKOR MEG Mi A FA....SZÉRT PICSOGSZ?

Szedd már össze magad, és örülj ennek, vagy lógasd fel magad!

Hajrá!

2021. máj. 20. 21:15
 16/18 anonim ***** válasza:
44%

Őregem egyet mondok.Nekem az segített a háborút túlélni lélekben is,mikor láttam a hullákat.A bomló ,szagló testeket.

Na olyankor tudtam,hogy mekkora szerencsém van,hogy nem vagyok közöttük.Kiváltságos vagyok ebben a pokolban,ahol mások már nincsenek,mert nem volt szerencséjük.

Ez adott erőt.

Gondolj arra,hogy nálad vannak sokkal rosszabb helyzetben,sokkal nagyobb teherrel,és mégis küzdenek,nem adják fel soha!

2021. máj. 20. 22:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű, hogy pszichológusra van szükséged sürgősen. Az, hogy most itt leírod, nem segít, max.ideig-óráig. A leírtak alapján nincs most akkora baj, hogy ilyen állapotba kellett volna kerülnöd. Van viszont egy csomó feldolgozatlan traumád. Irreálisan látod a helyzetet és rettenetesen labilis vagy. Egyik pillanatban még meg akarsz halni mindenáron, a következő kommentedben meg már hegyeket mozgatnál meg. Egyik se normális, nagyon nincs rendben ez a szélsőséges gondolkodás. Drogozol is, vagy ilyesmi? Mindenképpen kérj szaksegítséget!

(Üdv, egy volt depressziós, több sikertelen öngyilkossági kísérleten túl)

Ui.: Mint láthatod, én már teljesen jól vagyok hosszú évek óta. Szóval van kiút 😉

2021. máj. 20. 22:55
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A gyereked életét teszed azzal tönkre hogy egy Gyáva vagy. Neki szüksége van rád! Legalább a gyerekedre gondolj. Ne légy önző.
2021. máj. 20. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!