Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs közös jövőnk?
Sziasztok, a párom külföldi, munka miatt van itt Magyarországon, de csak 2 évet, amiből már egy eltelt. Kb. ide érkezése után 1 hónappal találkoztunk, minden gyorsan ment, most már együtt is élünk, viszont mindketten tudjuk, hogy nincs közös jövőnk, de én úgy érzem, hogy igenis van. Beszéltünk már erről, hogy nem akarja az időmet elvenni, viszont nélküle meg nem bírom ki, úgy ahogy ő se nélkülem... Volt már valaki hasonló helyzetben? A vallási okok illetve a származás ennyire tudja befolyásolni a kapcsolatot? Káosz van a fejemben, mit gondoltok, tényleg csak az időnket vesztegetjük?
(Én 21L magyar, Ő 26F szerb)
"Nem volt még szó arról, hogy kimennék hozzá, hiszen más a vallásuk és a családja elég konzervatív :("
Igen, erről írtam. 2. vagyok. Ha ő nem jön ide, akkor ezt engedd el...vagy, keressetek egy 3. országot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!