Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi barátnőd/barátod volt már eddig?
19 évesen lett az első pasim, vele 10 hónapot voltunk együtt. jelenlegi párommal lassan 2 éve vagyunk együtt és remélem nem lesz több férfi az életemben, szal 2 :)
22/L
14évesen volt először barátom..vele is csókolóztam először tehát az is 14évesen:D
eddig 4barátom volt(3hónapos,6hónapos,3hetes:D,1év9hónapos:))
most szingli vagyok:) 19/L
12 évesen csókolóztam először(kinéztük az újságból)Volt egy majdnem 3 éves kapcsolatom, utána 3 hónapos(ez volt a legrövidebb kapcsolatm, de őt szerettem a legjobban), aztán most ért véget egy kicsit több, mint 1,5 éves kapcsolat:(. És most szingli vagyok
19/L
-Első barátommal 11 évesen jártam,vele csókolóztam először, 2 hónapig tartott
-Második barátommal 12 évesen voltam 1 évig tartott,de alig találkoztunk
- Harmadik barátommal 3 hónapig voltam, Ő volt az első akit tényleg szerettem
- Negyedik barátommal 1 évig voltam együtt
- Ötödik barátommal 4 hónapot
- Most vagyok a hatodik barátommal, de vele már 3 éve és ezt nevezem igazi szerelemnek! (a szüzességem is neki adtam)
18 éves vagyok,tudom sok a 6 fiú ennyi idősen,de most érzem magam sínen,remélem ez így is marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!