Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a barátom minden nap elszív egy "vicces cigit". Mit tegyek?
Nem akarok álszent lenni, én is próbáltam már párszor, és alkalmanként/buliban/néha olyan társaságban nincs is vele semmi bajom. De a mindennapos használattal van. De sajnos nem tudom megindokolni, hogy miért, pedig általában jól tudok érvelni, de ezt nem tudom megmagyarázni, egyszerűen zavar. Pedig "csak" egy szál ilyen cigiről van szó, nem szokott betépni tőle, és ugyanúgy viselkedik, mint előtte, valamiért mégis zavar. De nem szeretném megváltoztatni őt, mielőtt összejöttünk, azelőtt is ezt csinálta, bár amíg nem laktunk együtt, nem hittem volna, hogy minden nap. Szóval ezt inkább magamban kéne rendeznem.
Egyébként én nem cigizek egyáltalán, ő igen, sima cigiből nagyon is sokat.
#9: Igen, nagyon jó ember. Hol írtam azt, hogy EZ mégis bejön? Nem, ez továbbra sem jön be. Viszont minden más tulajdonságát nagyon szeretem.
#10: Igen, ez lehet, hogy jó ötlet lenne, csak nem szeretném, ha úgy venné le, hogy meg akarom változtatni őt. Tényleg nem ezt szeretném, akkor már inkább szakítanék. De azt nem szeretnék, mert minden másban meg tökéletes számomra.
8
"Illetve bizonyos betegségekre orvos írja fel,"
Az orvosi marihuána, nincs benne THC.
11
Pedig a 10-es nagyon okosan és jól oldotta meg a kérdést. Őszintén és korrekten.
"Én akkor elmondtam neki hogy oké hogy igy ismertem meg de nekem ez sok.
Benne vagyok a heti 1 max 2 szívásban de az hogy naponta abba nem.
Ha ez neki nem fér bele akkor legyen vége mert ismerem magam és hosszútávon nem fogom bírni.
Hálistennek kompromisszumra jutottunk és maradt a heti 1."
Ha tényleg inkább szakítanál a pároddal, mint hogy őszintén azt mondd, hogy "nekem ez nem fér bele" (és "tojok rá, hogy miért, nem tudom megindokolni sem neked, sem magamnak, de nem és kész"), akkor ott vmi baj van a kis buksiddal... Egy szerető párkapcsolatban meg lehet kérni arra a másikat, hogy változtasson, legfeljebb nem teszi meg.
"De erre meg azt lehetne mondani, hogy én meg kávézok, az is egy függőség."
Nyuszika. A kávé miatt senki élete nem dőlt romba, a kávétol nem változnak meg a gondolataid és a viselkedésed.
És mint valaki felvetette, nem, a napi szintű pialast sem tolerálnam.
14
Igen. Most jöttem ki rehabról, az egyik szobatársnőm nagyon régóta minden nap szív. A párja is. Mindenki mondta, hogy ha kimegy, megint szívni fog. Mi történt? Kb. 3-4 nap után megint szív. Ez rengeteg pénz. És tényleg mi van, ha nem jutnak hozzá? (Bent a rehabon is nagyon hiányzott neki.)
Engem nem zavarna,amennyiben este csinálná,mikor már vége a napnak vagy már ha lefeküdtem aludni.Sok embert ismerek,aki füvezik rendszeresen,(régen én is gyakran szívtam) és semmi bajuk nincs
(befejezték az egyetemet is,lett jó munkàjuk is stb.)Pénzt meg mindenki elkölti valahogy (ki alkoholra,ki drága éttermekre,hobbikra stb).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!