Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Politikától függetlenül, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Politikától függetlenül, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

[link]

Miért ragaszkodnak a nők ennyire ehhez a "párkapcsolat" baromsághoz?

Miért nem jó egy nőnek a SZERETŐ státusz?

Jó, tudom, hogy sok nő mentálisan instabil, és e miatt kell neki egy kapcsolat. Az is nyilvánvaló, hogy sok nőnek a napi túlélést jelenti a férfi pénze.

2021. máj. 14. 13:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem a kérdező inkább arra gondolt hogy ilyen kapcsolathoz miért ragaszkodnak a nők ahol a férfi veri őket.
2021. máj. 14. 15:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
hát ha ez érdekli, akkor olvasson el néhány tanulmányt, mert a válasz nem az, amit szerintem ő vár, hogy a kapcsolatfüggő, gyenge nők, akik élvezik, hogy alázzák őket blabla... hanem sokkal komolyabb és összetettebb a probléma forrása
2021. máj. 14. 15:33
 13/19 anonim ***** válasza:
95%

te kib aszottincel gyoker, nem unod meg? az nem jut eszedbe, hogy nem a noket kene hibaztatni, akik benne ragadnak egy bantalmazo kapcsolatban, hanem a ferfiakat, akik bantalmazzak oket?

nem, nem jelenti sok nonek a ferfi penze a tulelest. egyaltalan, nem is ertem, miert ugatsz bele a parkapcsolatok temajaba, amijor anya pi najan kivul maseval

sose volt dolgod.

es akkor meg csidalkoztok, ha azt mondjuk, oljetek meg magatokat.

2021. máj. 14. 15:39
 14/19 anonim ***** válasza:
43%
Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úrhoz ragaszkodom!
2021. máj. 14. 15:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az a férfi, aki veri a felségét, a szeretőjét is verné, ha az nem úgy viselkedik, aki neki tetszik, ahhoz nem kell felvállalt párkapcsolat. Érdekes módon én ragaszkodom a párkapcsolathoz, mert monogám vagyok, aztán mégsem vert meg egyetlen párom sem.

Sztem egyébként nem a családot, párkapcsolatot kellene felszámolni ahhoz, hogy ez az arány javuljon, hanem a férfiakat már úgy nevelni, hogy ki tudják mutatni az érzelmeiket, és ne a pofozkodásban lássák az egyetlen energialevezetést / "vitakulturális" módszert.

2021. máj. 14. 15:53
 16/19 anonim ***** válasza:
95%

Ahj, szóra sem érdemes ez az agymenés már MEGINT. Kár, hogy címszavakat nem lehet tiltani.

Kérdés jelentve.

2021. máj. 14. 17:36
 17/19 anonim ***** válasza:
31%
micsoda oltáska :D biztos sírva fakadt tőled :D ja nem
2021. máj. 14. 17:44
 18/19 anonim ***** válasza:
68%
#16 sajna felesleges jelenteni, ezeket a kérdéseket sosem törlik. Sztem a moderátorok is vmi incel félék, ahogy elnézem ezt a nőgyűlölő tanyát itt a gyakorin.
2021. máj. 14. 18:24
 19/19 anonim ***** válasza:
7%

Nem a nő hibája? Valóban ha EGYSZER megvernek valakit az nem az ő hibája. De ha kétszer vagy többször hát azt nem tudom sajnálni. Mert megvolt a lehetősége hogy ne bocsásson meg.

És akik ezt újra és újra megbocsajtjak azok általában vagy anyagilag függenek a férfitól (önállóan sikereket elero nőként megvetem az ilyeneket mert nekik is ugyanannyi lehetőségük volt letenni valamit az asztalra)

Vagy valóban kapcsolatfüggők és azt hiszik többet nem lesz ilyen, meg hát a Józsi amúgy kedves, tavaly is hozott nekem virágot, csak akkor agresszív ha részeg.

Egy szó mint száz, aki menekülni akar az így vagy úgy de tud. Vagy segítséggel tud. Aki nem akar azt meg nem tudom sajnálni.

2021. máj. 14. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!