Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára megyek SP fellépésre. Nagyon szerelmes vagyok belé és szeretném felhívni magamra a figyelmet. Szerintetek mit tegyek? Többi lejjebb.
A ruhádat le fogják önteni, a lábadat széttaposni. Esélyed = 0. De ha nem megfelelő öltözetben mész, akkor a ruhádat és a lábadat is leamortizálod!!! Voltál már fellépésen, koncerten? Tudhatnád, hogy megy a tombolás. Ha nagyon törtetsz, még el is taposnak. Nem cikizni akarlak, jótanácsként írom. Rajtad kívül még ott lesz pár száz szintén fülig szerelmes lány.
Azért jó szórakozást.
osztálytársam is csorgatta a nyálát edwÁrdra az alkonyatban, énmeg röhögtem rajta hogy hogy lehet valaki ilyen bolond.
miért akar mindenki olynanal járni akit nem érhet el? :/
am ha meg szép vagy, meg normális, akkor ne miniben és magassarkúban menj. elég khm szerintem... :/ inkább vegyél valami testhez álló farmert, egy tornacipőt, és egy kicsit kivágott pólót, vagy ujjatlant. a hajad csináld meg szépre, pl göndörítsd be, vagy egyenesítsd ki. ilyenek.
legalábbis ezt egy hétköznapi ember értékelné, csakhogy sp be kb egymillió lány "szerelmes" :D
ja meg legyél az első sorban és ne visongj hogy "jaj sp de beléd zúgtam ah ah" hanem mindha kb a szomszéd srác lenne. na szia X)
JézusomO.O
Nem mondod komolyan,hogy 15 évesen ezt te komolyan gondolod?
Normális vagy?
Nem lehetsz ennyire naiv...
Most állítsd le magad,mert a fellépés után akkorát fogsz csalódni...
15/L
Szegény most mit kell oltogatni...
Nem tudhatod mennyire ismeri az illetőt. Én is szerelmes vagyok egy sztárba és nem a külsejébe :) Találkoztunk is már voltunk is kettesbe kicsit beleláttam. Van ilyen... De sajnos az az igazság hogy nem kecsegtetek sok reménnyel. Egy az hogy fiatal vagy xD Én is sajnos xD Kettő, celebek nem nagyon ismerkednek koncerten abból csak botrány lenne... :/ Szóval ez van :D
Szerintem ne vegyél csizmát meg minit... Nyáron... Minek? Elég kihívó és ribancos... Nálam a csinos felső farmer függő fülbevaló magassarkú szandál tuti befutó volt :) Még azt is mondta nekem hogy "gyönyörű vagy" be is állt az agyhalál :D:D
Szóval csak mosolyogj az első sorba... A legtöbb Sp rajongó visít mint az újévi kismalac. Te legyél már inkább őszinte. Én megláttam az én szerelmem és elsírtam magam xD Eléggé felhívtam magamra a figyelmet asziszem :P
Üdv! 16/L
Ez tipikus kamaszkori szindróma. Szerintem sokaknál van így, hogy úgy érzik, hogy "na totál szerelmes vagyok".Pedig ez csak túlzott rajongás.Majd kinövöd.Sp meg különben sem figyel fel rád, nem lesz esélyed, mert túl sokan vannak, és szerintem nem feltétlenül a rajongói közül válogat.Azt hogy meleg, azt nem tudom...ki tudja...Szal szerintem keress egy elérhetőbbet, jobban jársz. Különben is..tegyük fel, hogy na felfigyelt rád...akkor is mi van? Vagy max egy egyéjszakás kaland, vagy átfut a fején, hogy húú, nem rossz, de ennyi. És egy 15 évestől amúgyse akarna semmit.
Nem bántani akarlak, de ez az igazság.Hiába kezded el üvöltözni a nevét, kerülsz közel hozzá, nem történik semmi. Ne várj ettől semmit szerintem:S
sp homár úgyhogy semmi esélyed. :(
illetve mit tehetsz? növessz kuksót!
igaza van az embereknek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!