Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak vele?Többi lent
Szóval van egy fiú aki tök rendes velem.Névnapkor,szülinapkor,nőnapkor mindig kapok tőle virágot meg csokit.Amikor randiztunk akkor is úriember volt velem és sokszor nem engedte,hogy én fizessek. Egyszer már együtt voltunk és akkor nem működött viszont most 2 év után megint próbálkozik hátha sikerül megint együtt lennünk.
Annyira aranyos,kedves tényleg csak jó jelzőket tudok rá mondani.Ilyen fiú kéne mindenkinek.Viszont egy problémám van vele.Nem lehet vele miről beszélni.Mindig ő keres messengeren és én jó hosszan,kifejtősen válaszolok,de ő csak ilyen pár szavas választ ad. Annyira zavaró és ma eljutottam arra a pontra,hogy szerintem ennek nincs jövője. Nekem hiányzik a kommunikáció,de ha valaki annyira se méltat hogy hosszabb válaszokat adjon akkor én miért fáradozzak?
Ha ír beszélgessek el vele vagy inkább hagyjam?
Szívesen lennék a párja,de így kétségeim vannak vele kapcsolatban.. 20/l és 19/f

Az remélem megvan, hogy nem a messenger a lényeg. Élőben milyen vele beszélni? Vannak témák, hozzá tud szólni dolgokhoz? Kezdeményez, tud társalgást folytatni értelmesen?
Együtt voltatok már egy ideig, azért csak megvan nagyjából milyen lehet, ezt nem felejti el az ember.
Ha pedig nem akarsz összejönni vele újra, akkor megkéne mondani neki, hogy nem kellenek a kedvességek, sem a próbálkozások, mert te már ezt lezártad és nem lesz a jövőben párkapcsolat belőle.
Igazából amikor előben találkoztunk akkor se volt nagyon mindig sok téma.Tehát amikor előszőr találkoztunk akkor tök csendben ültünk a cukrászdában,pedig én próbálkoztam vele beszélgetni.
Én egy cserfes lány vagyok tehát bárkivel bármiről tudok beszélgetni,de ha azt látom hogy a másik fél annyira nem partner ebben akkor én is visszavonulót fújok. Állítása szerint érettebb lett,és megváltozott de nem nagyon latom ezt rajta😅
Egy infót viszont kihagytam még pedig azt hogy barátnője van jelenleg. Mindig elhatározom,hogy itt befejezem az egészet vele,mert már 18-as témákat is erintettuk nem egyszer és én ezt gáznak tartom hogy a baratnoje mellett ilyeneket ir nekem és ez nem tisztességek a baratnovel szemben.Mar en erzem magam rosszul ha ilyenrol beszelunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!