Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viber üzenetek figyelése. Jelent ez valamit?
Figyelt kérdés
Mennyire lelombozó, ha a párotok, akivel főleg a fenti alkalmazásokon keresztül tartjátok a kapcsolatot, az utóbbi időben nem is figyeli, hogy írtatok-e. Gondolok ilyenre, hogy a kapcsolat elején, még azért azt láttátok, hogy legalább félóránként ránézett. De az utóbbi időben, meg egész nap meg sem nyitotta az alkalmazást. Tudom, hogy eleve kiteszi a kis ikont, meg vett okosórát is ami jelez, de sokkszor volt, hogy nem tette a telefonja, csak mikor megnyitotta a beszélgetésünket. Ugyan mondja, hogy szeret, de az ilyen jelek meg pont az ellenkezőjét mutatják.
Nőkent megtanultam már hogy a viber meg ezek a pasik életében nem az elsődleges :-)
2021. máj. 11. 22:12
2/20 anonim válasza:
Ugyanez van nàlunk is. Elvileg sok a munkája és most nincs túl sok ideje. Teljesen úgy érzem, hogy ez már nem fontos neki. Kb. egy hónapja csinálja de az utóbbi időben, van hogy egésznap beszélünk kb. 6 mondatot. :(((
2021. máj. 11. 22:29
3/20 anonim válasza:
Nekem az utolso 2 szakitasom igy kezdodott. Azzal a kulonbseggel, h messengeren csinalta ugyanezt es amikor elerheto volt es nem olvasta el, amit irtam, azzal magyarazta, h csak melo miatt volt elerheto.
Amugy eleg gaz, de a jelenleg alakulo kapcsolatom is kezd hasonlova valni a szitu. Neki le van tiltva, h lassam mikor volt elerheto. Viszont nem hiszem el, h elozo nap delutan 17-tol masnap delelott 11- ig ne nezze meg a messengeret...
Szoval sajnos igen, ez eleg rosszat jelent :(
2021. máj. 11. 23:46
4/20 anonim válasza:
Semmit nem jelent.
2021. máj. 12. 05:34
5/20 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs olyan, hogy valakinek egész nap nincs ideje válaszolni. Dolgoztam olyan helyen, ahol két munkadarab közt fél percnyi időm volt, és az pont elég arra, hogy válaszoljak. Ezek után nekem senki ne mondja, hogy nincs ideje írni. Az meg, hogy nem nézi az üzeneteit, az számomra azt jelenti hogy kicsit sem hiányzok neki.
2021. máj. 12. 06:14
6/20 anonim válasza:
Számomra nem azt jelenti, van aki nem egész nap a telefonját nyomkodja..
2021. máj. 12. 06:34
7/20 A kérdező kommentje:
Én sem nyomkodom egész nap, de azért óránként ránézek.
2021. máj. 12. 06:49
8/20 anonim válasza:
Viber hónapok óta alig jelez, ha írnak.
2021. máj. 12. 10:08
9/20 A kérdező kommentje:
Régi,11-es verziót használunk, azzal ritkán van ilyen gond. Viszont néha előfordul. De pont ezért lehangoló, hogy ha most beszélnénk, akkor ma már rá sem nézne, hogy nem írtam-e később. De persze ő sem keres.
2021. máj. 12. 10:30
10/20 anonim válasza:
Hany evesek vagytok?
Egyik az, hogy felnott embernek dolga van, a masik meg az, hogy ami kapcsolat elejen van, az elmulik sokaknal. Ha mar megvan a masik, annyira nem kell teperni.
De ha tavkapcsolat es nem kamaszok vagytok, akkor ez a kapcsolat alkalmazasokon keresztul es osszekoltozes nelkul hamar meg fog halni. Foleg, ha csak az egyik akarja jobban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!