Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha a barátom jóban van még a volt barátnőjével? Kb 3 éve szakítottak
Figyelt kérdés
néha szoktak beszélgetni, nem tudom, hogy ez mennyire veszélyes a mi kapcsolatunkra nézve. mi 2 hónapja járunk2010. aug. 23. 17:31
1/4 anonim válasza:
amíg veled van nem baj, pl az én párom msn-en tartja vele a kapcsolatot,de sokszor megbeszéltük és mindig megerősíti h. nekem nem kell félni tőle,mert úgy már nem érdekli.Szerintem beszéljétek meg.tiltani ne tiltsd mert az úgy rosszabb,inkább légy laza, ismerkedj meg vele stb.
2/4 Beatrix17 válasza:
Ha tényleg CSAK barátság van,miért ne?Mi1.5éve szakitottunk,de a mai napig tartjuk a kapcsolatot.És fogjuk is.
3/4 anonim válasza:
Nem hinném, hogy veszélyes, nagyon régen szakítottak már. Ha együtt akarnának lenni, nem veled járna. Egyébként én 2 éve szakítottam egy fiúval, akivel 4 évet jártam, és mi is a mai napig beszélgetünk, főleg MSNen de személyesen is találkoztunk már. Nincs ebben semmi, jóban vagyunk és ismerjük egymást, sok dolgot könnyebben beszélünk meg mint mással.
4/4 anonim válasza:
Ha már olyan régen szakítottak, akkor nem valószínű, hogy gáz. Ez inkább akkor szokott baj lenni, ha olyannal jössz össze, aki közvetlen előtted szakított az ex-ével. Abból általában csak rossz sül ki :) Szerintem neked nem kell félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!