Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi elhagyja az új barátnőjét, mert az várni akar az együttléttel, de előtte a nő számos férfival lefeküdt rövid ismeretség után, akkor a férfi egy szemétláda?
Mi kibírtunk 9 hónapot az első szexig, igaz sok minden más is volt a háttérben, aztán meg naponta, vagy négy éven át.
De lehet ám, hogy az a 9 hónap volt a legszebb.
"Én nem gondolnám ebből azonnal azt, hogy "mivel a Józsinak engedte x hónappal ezelőtt, nekem meg nem, hozzám nem vonzódik, hülyének néz, oá-oá-oá", nekem ez kicsit ilyen komplexusos-egybitagyú viselkedés."
Mi ebben a komplexusos?
#23, nem komplexusos, de ez nem az a nő.
Annak jó volt a Józsi is, ennek meg nem.
Érik az ember.
Végig se olvastam a vàlaszokat, csak a kérdést.
Szóval:közöd nincs hozzá, mikor kivel hányszor volt.
Ez van, vagy tetszik, vagy nem.
A kis sértett egódat magad rendezd, ne a lányra hárítsd. Na meg az önzőségedet se. Ez az eset baromira nem arról szól, hogy ő téged hülyének nèz. Nem nèz annak. Ez ő róla szól, az ő szabad akarától.
Nekem egy ilyet benyögnèl, előbb rúgnálak ki, mint ahogy szakítani tudnál.
Gyerekes, önző, ès hisztis vagy.
Én is ismerkedtem ilyennel, aztán jól leoltottam, ès offoltam tali nélkül, mert ez nagyon nagy red flag.
Nem kell, se titkolózni, se hazudozni, olyat kell keresni, aki annyira rendben van magával, hogy nem is érdekli. Nem tudom, hány év után kérdeztem rá a páromnál, hogy hány nővel volt előttem. Akkor is csak azért, mert pont ez volt a téma haverokkal. Soha nem izgatott, mert ami előttem volt, semmi kihatással nincs a jelen kapcsolatunkra. Most velem van és nem a Julcsival, vagy Pirikével.
Ez alól az egyetlen kivétel, ha tudom, hogy csalfa, de arra se kérdeztem rá soha. Ha eleve tudom valakiről, hogy szokása megcsalni a párját, bele se megyek a kapcsolatba, de az, hogy hány emberrel, mikor, mennyi idő után feküdt le, mikor szingli volt...
A saját önbizalom hiányod a gond, azért ilyen kardinális kérdés ez számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!