Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Két hónapja járunk a párommal (ő 30/F, én 27/L). Nemrég bemutattam az anyámnak, akivel nagyon jóban vagyunk. A párom ettől viszont megijedt, mondván, eddig mindig megjárta a "lányukba szerelmes anyákkal", ahogy ő nevezi. És most emiatt a hétvégi családi ebédre nem akar jönni vasárnap.2021. máj. 6. 17:33
2/5 anonim 

válasza:

persze az ilyen anyák mindig tönkrebasszák a kapcsolatot
3/5 anonim 

válasza:

Én a fiukba szerelmes anyakkal jartam még meg eddig. Azota csak önállo ffivel foglalkozom.
4/5 anonim 

válasza:

25-30 éves korig kitolódott a kamaszkor, és egy csomó szülő még utána is valósággal csüng a felnőtt gyerekén, aki meg jelentős részben a kedves szülőnek éli az életét. ezzel nem azt akarom mondani, hogy te és édesanyád is így vagytok ezzel, csak azt, hogy nem véletlen jelentkeznek benne efféle aggodalmak.
5/5 anonim 

válasza:

Anyós... jobb nem belefolyni az ilyesmibe. Fogadják el egymást azt kész. Én jóban voltam a párom anyukájával mígnem kitámadott hogy tönkretettem a fia életét. Első és utolsó hogy jó kapcsolatot akarok az anyóssal, soha többet. Amúgyis 100ból 90szer az anyós-vej/meny viszony szörnyű és tagadnivaló, jobb ha megtartják egymás között a kellő távolságot és ezt fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!