Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok le/ éreznétek magatok lányok ha 7év után emiatt lenne vége?
Na de a 7év se zavarna?
Én úgy érzem mintha 7évet vettem volna el, az életéből
Hát szerintem ez egy elfogadható indok. A gyerekvállalás az egy elég komoly hosszútávú, felelősségteljes feladat, és nem árt, ha a két fél véleménye azért valamilyen szinten hasonlít. Ő meggondolta magát, már nem egy a hosszútávú célotok, az pedig nyilván sokat jelent, hogy a véleményén a közös élet menedzselése változtatott. De igazából tök mindegy, mi változtatott a véleményén, a lényeg az, hogy egy kardinális kérdésben nem egyeztek. Szerintem egy kapcsolatban a házasság meg gyerekvállalás kérdésében nem árt, ha hasonlóan gondolkoznak a felek.
Jobb ez így sztem.
Úgy, hogy ez van.
A környezetemben nagyon sokan szakítottak 5-6-7 éves kapcsolat után, a következő párjukban pedig megtalálták úgymond az igazit. Remélem, ezzel én is így leszek, mert nőként 5 év után szakítottam, igaz nem gyerek-téma miatt.
Sosem értem ezt az "elvettem az életéből X évet" hozzáállást.
Egy kapcsolathoz két ember kell, független attól, hogy a kapcsolat jó vagy rossz. Mindkét fél tudatosan van benne a kapcsolatban, nincs olyan, hogy elvettem éveket valakitől, hacsak nem zártam be a pincébe.
Nem nevezném első nehézségnek azt, hogy 3 éve éltek együtt és azóta is a házimunkán és az eltérő felfogáson veszekedtek. Te írtad így.
Az első fél évben az emberek megtanulnak együttélni egymással, alkalmazkodni egymáshoz. Ha ti 3 éve veszekedtek, akkor ez 5 év múlva is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!