Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Bulizni a párok együtt vagy külön menjenek?
2021. máj. 4. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a pár két tagja döntse el, senki más. Mi járunk szórakozni, utazni, programokra együtt is és külön is, mert nekünk így jó, de marhára nem érdekel, hogy mások hogyan csinálják.
2021. máj. 4. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Együtt, de nem feltétlenül minden alkalommal.
2021. máj. 4. 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Erre én nem tudok teljesen egyértelmű választ adni mert:

Eleve együtt lenne az ideális hisz akivel összekötöm az életem az azért jó lenne ha bulizni is tudnék vele. Abszolút legrosszabb ha a másik jelenléte a bulin zavaróan hat az egyik félre. Ott már gond van. Viszont eltudok képzelni olyan helyzetet, hogy a párom unatkozik az én baráti körömben vagy épp nincs mit mondania abban a társaságban esetleg nekem az övében vagyis inkább azt mondja/mondom menjen nélkülem. Ez esetben külön is bulizhatunk de azért ne ez legyen az általános.

2021. máj. 4. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Párom jelezte az elején hogy neki szüksége van egyedüllétre haverokkal. Nem volt ezzel semmi gond, de aztán úgy alakult, hogy ma már nem szivesen megy nélkülem sehova :-) Mindkettőnknek jó igy.
2021. máj. 4. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sosem voltam bulizós, baráti társaságom sincsen, de a páromat sosem tartottam vissza, nem zavar az ilyesmi (ha megbízok benne). Sőt, mivel imádok egyedül is lenni, ilyenkor a hobbijaimmal foglalkozom.
2021. máj. 4. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!