Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Bulizni a párok együtt vagy külön menjenek?2021. máj. 4. 11:00
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem ezt a pár két tagja döntse el, senki más. Mi járunk szórakozni, utazni, programokra együtt is és külön is, mert nekünk így jó, de marhára nem érdekel, hogy mások hogyan csinálják.
2/5 anonim 

válasza:

Együtt, de nem feltétlenül minden alkalommal.
3/5 anonim 

válasza:

Erre én nem tudok teljesen egyértelmű választ adni mert:
Eleve együtt lenne az ideális hisz akivel összekötöm az életem az azért jó lenne ha bulizni is tudnék vele. Abszolút legrosszabb ha a másik jelenléte a bulin zavaróan hat az egyik félre. Ott már gond van. Viszont eltudok képzelni olyan helyzetet, hogy a párom unatkozik az én baráti körömben vagy épp nincs mit mondania abban a társaságban esetleg nekem az övében vagyis inkább azt mondja/mondom menjen nélkülem. Ez esetben külön is bulizhatunk de azért ne ez legyen az általános.
4/5 anonim 

válasza:

Párom jelezte az elején hogy neki szüksége van egyedüllétre haverokkal. Nem volt ezzel semmi gond, de aztán úgy alakult, hogy ma már nem szivesen megy nélkülem sehova :-) Mindkettőnknek jó igy.
5/5 anonim 

válasza:

Én sosem voltam bulizós, baráti társaságom sincsen, de a páromat sosem tartottam vissza, nem zavar az ilyesmi (ha megbízok benne). Sőt, mivel imádok egyedül is lenni, ilyenkor a hobbijaimmal foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!