Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a megoldás?
2 éve vagyunk együtt a párommal, mindig is hullámzó volt a kapcsolatunk viszont ennek ellenére hatalmas szerelem volt az első másfél év. Aztán szétmentünk, ő volt mással ahogy én is, de visszataláltunk egymáshoz, viszont azt eddig is tudtam, hogy teljesen különbözünk, de ez egyre jobban zavar, sokszor úgy érzem teljesen más személyiségű férfi “illene” hozzám mint ő. Szeretem és kötődöm hozzá de már nem vagyok szerelmes, amit neki is elmondtam természetesen, sokszor elgondolkozom a szakításon de tudom hogy hiányozna és annyira egymáshoz nőttünk hogy nem tudnám csak úgy elengedni. Sokat veszekedtünk mindig is, mindig megpróbáltuk újra ahogy most is, de valahogy ugyanott kötöttünk ki állandóan :/
20/21 évesek vagyunk, szerintetek megéri ezt folytatni tovább és hátha lesz valami, vagy inkább a különválás lenne a jobb döntés?
Ti mit tennétek a helyemben? :/

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!