Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Pár napja nagyon összevesztünk a férjemmel de végül megbeszéltük. Nekem nagyon rosszul esett amiket hozzám vágott és neki is amiket én mondtam neki. Plusz még bűntudat is van mindkettőnkben hogy megbántottuk egymást. Bízzuk az időre vagy megunásig beszéljünk róla?
2021. máj. 2. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez akár jól is elsülhet. Kijött belőletek ami eddig zavart a másikban, de eddig nem mertétek kimondani. Igen, beszélni kell róla, de nem a végtelenségig. Ha tippelnem kéne: szerintem jobb lesz a kapcsolatotok. (A párterápián is ilyesmik történnek.)
2021. máj. 2. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak mondjátok, hogy szeretitek egymást, és utána arról beszéljetek, hogy ti mit éreztetek, amikor azt mondtátok.
2021. máj. 2. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Inkább beszéljetek róla. Nem muszáj erőltetni, de legyetek nyitottak, ha a másik beszélni szeretne erről.

És ami nagyon fontos, hogy mutassátok egymás felé a szereteteteket olyan formában, ami a másiknak jó, ami az ő szeretetnyelve. Nem szabad sértetten meg bűntudattal ridegeskedni, elhidegülés lesz belőle. Fejezzétek ki a másiknak, mit szerettek benne, mit értékeltek benne, miért jó, hogy együtt vagytok, mit jelent a másik az életetekben.

2021. máj. 2. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
94%
Dugjatok egy jót.
2021. máj. 2. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
71%

Tanuljatok meg asszertiven kommunikalni.

Mi errol már az elso 3 honapban egyeztettünk egy egy vita után hogy kinek mi bánto az nem vezet célra, nem építő, hogyan lehetne jol vitázni stb...

2021. máj. 2. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!