Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vicces dolog a heregyulladás?
Itthon vergődök, úgy fáj hogy bekattanok, a barátnőm amikor meg meghallotta, hogy mi bajom, kinevetett.
Szerintetek is vicces?
Szerintetek jogosan esik ez baromi szarul, mert igazából beszélni sincs vele kedvem ezek után, hogy lehet vki ekkora s....fej???
19F
Hát, a te barátnőd...
Egyébként egyértelmű, hogy még fejben gyerek. Ez olyan, mintha kinevetnéd amiért görcsöl az alhasa mensikor...
Beszéltél orovossal? Ha holnapra nem múlik el, menjél urológushoz.
Már voltam orvosnál, kaptam antibiotikumot.
Hát ez jó kérdés, hogy minek jöttem össze vele!
Remélem magánorvosnál voltál!
Nekem hasonló bajom volt. A buszmegálló 300 méterre van a lakásomtól, de amint leszálltam és sétáltam majdnem sírtam, mert olyan érzés volt, mintha lépésenként tökön rúgtak volna. Kórházban alig bírtak bármit is megállapítani, annyit láttak, hogy be van gyulladva, meg talán ciszta. Kaptam gyógyszert de semmi. Magánorvos helyrerakott gyorsan, mert olyan baktérium kapott el, amit 1 gyógyszer tudott kikúrálni rendesen (és ilyen max 1000ft értékű volt a gyógyszer). Azóta sincs semmi bajom odalent, szóval ha nem használ menj magánorvoshoz
Jobbulást kívánok!
Barátnőd nagyon empatikus, ja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!