Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan, hogy egy férfi folyamatos csalja a barátnőjét, majd a nő terhes lesz és hirtelen a férfi hűséges lesz?
Figyelt kérdés
Nem vagyok érintett, ismerősről van szó. Ott akarta hagyni a nőt, többször szakítottak, többször megcsalta őt a férfi, huzamos ideig. Most a nő terhes lett, a férfi pedig játsza a szentet. Létezhet, hogy ez így marad, vagy úgyis visszatér a régi életmódjához?2021. ápr. 29. 19:52
11/15 anonim válasza:
Anyám is ezt hitte. 3 éves voltam, mikor váltak. De élénken emlékszem egy veszekedésre, amikor apám azt mondta, hogy a szanatórium parkjában nem férne el annyi nő, amennyivel anyám megcsalta.
12/15 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy gondolom, hogy nem fog változni, de esetleg valaki tud ellenpéldát? Bár szerintem náluk esélytelen a hűség, kb a kapcsolat fele alatt mással is volt a pasi. Vagy lehet, hogy több is, mint fele.
2021. ápr. 29. 20:27
13/15 anonim válasza:
annyira keresed az ellenpéldát. Te vagy akit csal a férje, ugye?
14/15 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy ez lesz..:D engem nem csal senki, írtam hogy nem vagyok érintett, csak megdöbbent a dolog. De persze azt gondolsz amit csak szeretnél, nyugodtan.
2021. ápr. 29. 20:32
15/15 anonim válasza:
Ellenpéldát sajnos én sem tudok. Engem terhesség alatt is csalt az exférjem. Meg előtte és utána is. Én meg voltam olyan hülye naiv, hogy nem vettem észre😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!