Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok zavarna ha a párotok sűrűn tenné a melleitekkel ?

16 éve vagyunk együtt, de ha netán ő nem jön oda e célból hozzám akkor én megyek oda felhúzott felsővel és nyomom a szájába a mellem.
Nekünk ez természetes.

Kettes vagyok. De a pontozásotokból ítélve nektek nem.
Kinek a pap....😀

Igen. Számomra kellemetlen, ha ott fognak meg, ezért max. szex közben engedném, így random nem.
A fenék és a nemi szerv fogdosásával nincs bajom, szóval ha a fenekemet simizné, az még okés lenne.

Élmény lehet egy még a szexben is kontrollmániás nővel együtt élni...:D
Most ezt fog meg, nem ma, csak holnap, azt ide tedd, amazt meg oda, de csak jövő hét, ma este nem, 2 nap múlva lehet, de csak fél órát, ne vacakolj már, mit tökölsz annyit, gyorsabban, lassabban, most itt, most ott, fel, le, fel, le...............

Na nekem ez pl nem tetszene.
Egyreszt fizikailag engem ez nem indít be de ez még csak részletkérdés.
Viszont ha éppen csinálom a dolgom nem szeretem ha megzavarnak, ok nélkül. Pedig nem vagyok prűd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!