Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hány éves koruk körül szokták kinőni a bulizós-ivós-haverokkal hétvégézős korszakukat?
Figyelt kérdés
Csak szerintem gáz ez 30 felett? Sokkal fiatalabb vagyok nála, de én már évek óta kinőttem ebből.2021. ápr. 26. 11:43
11/20 anonim 

válasza:

Ha egyre kevesebb a közös program az baj viszont,ezért írtam hogy bizonyos keretek között.Ezt nem kell kinőlni,sok ismerősöm van aki szétbulizta magát és most több gyermekes családapa aki megbízható,akkor beszélhetünk talán arról hogy kinövi ha fiatalabb korában volt oka arra hogy sokat bulizzon és így kikapcsolódni a hétköznapi nyomás után,ha akkor talpra tudott állni és változtatni az életén akkor ez most sem akadály,az aki viszont életvitelszerűen járt sokat bulizni és nem a kikapcsolódás miatt az nehezebben változik szerintem.
12/20 anonim 

válasza:

Egyesek soha, csak idővel már viszik a családjukat is és nem minden hétvégén jönnek össze, hanem havonta mondjuk és kevesebb alkohol, több grillhús fogy.
13/20 anonim 

válasza:

Érdekes, én 22 éves korom körül kinőttem és nem azért, mert leépültek a kapcsolataim, csak szimplán elkezdtunk máshogy kikapcsolódni. Túra, aktív pihenés, stb. Én sem jönnek össze olyannal, aki minden hétvégén másnaposan fetreng és semmi értelmeset nem lehet vele csinálni. Néha belefér, de ne ez legyen már a fő program.
14/20 anonim 

válasza:

24 éves korom óta nem nagyon iszom alkoholt és nem járok klasszikus táncolós, zenés, piálós, stb bulikba. Viszont szeretek a "haverokkal" (=évtizedes jó barátok, akiket életem felében ismertem már gyerekkorom óta) elmenni találkozni, de van hogy csak kiülünk egy-két sörrel a folyóparton a rakpart lépcsőre, vagy esetleg beülünk valahová. De a hangsúly mindig a beszélgetéseken van, én sokszor van hogy egyáltalán nem iszom alkoholt. Heti 1x van igényem egy ilyenre, ha épp mindenki egy városban van.
28/F
15/20 Sunshinedoll 

válasza:

Ha már a föld alatt nyugszanak.
16/20 anonim 

válasza:

Nem gáz 30 felett. Sőt 60 felett sem. Embere válogatja .
17/20 anonim 

válasza:

Imádok összeülni a barátaimmal iszogatni és mellé sütögetni, bográcsozni, nevetni, beszélgetni, kártyázni, youtubediszkózni. Mi nagyon szeretünk így összeülni, persze így 30 felett már nem hetente csináljuk hanem annál jóval ritkábban, de ha valakinek gáz, akkor legyen gáz, mi ezt nem fogjuk kinőni :) Amúgy meg nincs olyan, hogy univerzális norma, kezdj magadhoz hasonló emberrel és akkor nem lesznek ilyen problémáid.
19/20 anonim 

válasza:

amikor kiszakadnak abból a társaságból amelyikben az ívás egy fajta rituálé.. tehát ha valakinek sok a piázós haverja az nem fogja befejezni soha csak mondom !
20/20 anonim 

válasza:

#19 szerintem ez nem így van,attól függ hogy milyen az a társaság,mert ha gyerekkori cimborák és néha meg meg isznak egy sört szerintem azzal semmi baj ,és nem a pián van a hangsúly hanem a társaságon mert az rengeteget számít ha megtudom beszélni a dolgokat valakivel akit gyerekkorom óta ismerek. Az megint egy másik dolog ha a társaság új és csak a bulizásról szól,az lehet kicsit aggasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!