Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg a komolytalan de féltékeny barátommal, hogy erzelmileg nyitott kapcsolatot szeretnék mivel ő úgysem szeret de kilépni nem akarok?vagy más ötlet?
Vagy milyen más megoldás van erre?
Szoval van a kapcsolatom. Minden szuper lenne de nem erzem azt, hogy szeretne. Érzelmileg egyszerűen ő egy hideg fal(lehet csak velem, lehet mással is az lenne, nem tudom)hiába mondja hogy szeret.
Vagy ha neki ez a szeretetnyelve szimplan, teljesen mind1, az okozat az az, hogy állandoan szeretethiányos vagyok mellette.
De nem birok szakitani mert szeretem.
Viszont nagyon féltékeny tipus ami amugy nem is zavar.
De szeretném elkezdeni az életem nelkule épitgetni, ismerkedni, nem megcsalni.
Arra gondoltam megbeszélem vele hogy lazitsunk a kapcsolaton ismerkedjen ha akar és en is, es ha mar osszejon neki egy nő, akkor mehet elengedem.
Csak mikor visszakerdezett hogy nyitott kapcsolatot akarok(amibe 100 hogy nem menne bele)nem mertem neki a fentebbit kifejteni.
Egyelőre próbálok gerincesen lenni gerinctelen.
Ezt az utat szeretném.
A pszichologus se tudna semmit.
Ennek az lesz a vége, hogy talál valami csajt és csodálkozol, mièrt fáj az még jobban, hiszen a te grandiózus ötleted volt.
Azért fáj ez most, mert húzod-halasztod az elkerülhetetlent. Lenne kicsit több bátorságod, már rég túllennél rajta és áldanád az eszed, hogy szakítottál.
Azt én is javaslom, hogy keress egy pszichológust. Nem biztos, hogy segít a mostani kapcsolatodon, de az tuti, hogy a jelenlegi érzelmi kavalkáddal, ami benned lehet, nagyon nehéz lesz valaha egészséges kapcsolatot kialakítanod.
Mindenképp kéne egy szakember, aki segít ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!