Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel egészen jól indult a kapcsolatunk, de megfeneklett. Alapvetően szeret és én is őt, egyelőre kitartunk egymás mellett. Ha a problémakört megpróbálom a legszűkebben megfogalmazni itt, akkor az a baj, hogy nincs elég pénzem, nem keresek eleget. Jelenleg nagyjából annyit keresek, mint ő. Én ebből tudok félrerakni, ő nem. Egy munkahely váltással könnyedén többet kereshetek nála, de tartok attól, hogy úgy sem leszek elég jó. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi miatt kellene sokat keresnem, miért lenne ez neki fontos. Nem lóg a nyakamon, hogy vegyek meg neki ezt is azt is vagy adjak pénzt, nem erről van szó. Talán így tudna rám felnézni vagy nem tudom. Valaki volt már hasonló helyzetben?
2021. ápr. 19. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
20%
Tiszta dedó! Én biztosan nem tudnék parterként tekinteni egy olyan nőre aki nem rak félre legalább havi 100 ezret.
2021. ápr. 19. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha könnyedén kereshetsz sokat egy váltással, azt teddmeg magadért. Aztán a csajt dobd ki, nonszensz, hogy annyit keresel, mint ő, és ő emiatt nem néz rád fel.
2021. ápr. 19. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem az a gond hogy ugyanannyit keresel. A párom kevesebbet keres mégis fel tudok rá nézni (ő a ffi)
2021. ápr. 19. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

De ezt miből szűrted le, hogy az a gond? Ki is mondta vagy csak találgatás?

Mondj konkrètumot, mi a vita, probléma forrása?

Az én párom sem keresett jól amikor osszejöttünk, nálam ez sosem volt gond. Tudtam,hogy közös erővel mègtöbbet fogunk kihozni magunkból és az èletből, sosem vártam el, hogy ő egyedül teremtsen meg bármit is a kapcsolatba. Ha egy nő, vagy bárki is igazán szeret téged mint embert, ilyesmitől nem romlik meg egy kapcsolat.

Pláne, hogy ő sem keres többet, akkor mit vár el? Ez nonsens. Ha pedig tényleg ez a gond és ennyire anyagias, akkor jobb ha hagyod az egészet és lépsz előre a munkádban.

2021. ápr. 19. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!