Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok ez hogy működik?
Következő a helyzet: a legjobb barátom összejött egy csajjal. A csaj kishíján tönkretette a barátságunkat...és nem rajta múlt,hogy nem így lett.Végülis megbeszéltük haverommal a dolgot, de ahogy mondani szokás, némi keserű ,,utóíz" maradt.
A csaj úton-útfélen terjeszti,hogy mennyire szereti,csöpög a nyáltól minden megnyilvánulása...agyonragozza,hogy ő aztán ennyire-meg annyira imádja a haveromat. Szerintem ami nyilvánvaló,azt nem kell bizonygatni...vagy legalábbis nem non-stop.
Én rosszat sejtek...félek,hogy a haverom pórul fog járni, és félek persze attól is,hogy tönkre mehet a barátságunk...és persze beszélni vele erről a témáról nem lehet,a lila köd totál ,,hatalmába" kerítette...akárcsak a csaj:S
Véleményeket,ötleteket várok a témában...persze elsősorban hölgyekét, de az urak tapasztalataira is kíváncsi vagyok, ha van! Előre is köszi az ÉRTELMES válaszokat!:)
22/F
Nem, nem lehet. Azt írod, nem akarod, hogy rámenjen a barátságotok... akkor hagyd békén a barátod ezzel a témával. Bele van gabalyodva a csajba, ebből csak te jöhetsz ki rosszul. Mellesleg én is felhúznám magam, ha a legjobb barátnőm a barátomat szidná... Megmondanám neki, hogy attól, hogy neki nem szimpatikus, én szeretem, és ezt tartsa tiszteletben, és szerintem neked is így kellene tenned. Lehet, hogy okkal gyanakodsz, és az is lehet, hogy igazad van, de ezzel csak azt éred el, hogy a barátod eltaszít magától. Hagyd, hogy a dolgok történjenek maguktól. Szerintem reménykedj abban, hogy a csaj valóban szereti (hiszen a legjobb barátod, biztosan azt akarod, hogy boldog lehessen azzal a csajjal, akit szeret:)), ha pedig a csajnak tényleg van valami defektje, akkor te csak annyira ártsd bele magad, hogy amikor kibukik a dolog, akkor próbáld megvigasztalni a barátod, és tartsd oda neki a vállad, hadd sírja ki magát rajta.
Jajj, ne haragudj, nagyon elkalandoztam, az eredeti kérdésre az a válaszom, hogy én spec. sosem voltam olyan, aki úton-útfélen mondogatja, hogy mennyire odavan a barátjáért... De minden ember más és más, vannak ilyenek. Szerintem ez még nem feltétlenül ok a gyanakvásra.
Még egyszer bocsi, amiért annyira elkalandoztam az eredeti kérdéstől=)
17/L
Bocsi, azt a kommentedet, amiben arról írsz, hogy rád mozdult, csak most olvastam el=) Ez esetben szerintem tartsd magad távol a csajtól, és kész. Előbb-utóbb csak kiborul a bili=)
17/L
Hát én 3éve vagyok együtt a párommal, akivel nagyon szeretjük egymást, hetente 3-4szer talizunk, elmondjuk mi is egymásnak h szeretlek, de nem ragozzuk tul. Persze van olyan amikor olyan nem tom mi tör rám, h csak ölelgetném, akkor egy idő után szol h elég, de nem sértődöm meg -> de ez nem fordult elő haverok társaságában, csak amikor kettesben vagyunk :)
Haverok? Hát nem hiszem h én a pasim és a haverjai közé tudnék állni :) És a másik nem is akarok :) Bírom öket, ők is engem, s a páromnak nemcsak rám, hanem rájuk is szüksége van a kikapcsolodáshoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!