Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A másik neműként meg lennél elégedve magaddal?

Nem!
Nem vagyok az a kezdeményező, vagány csaj, nem lennék az pasiként sem :D De nőként elégedett vagyok magammal

Hm, szerintem igen.
Még ha nem is fordulnak meg utánam a lányok, szerintem nem vagyok egy csúnya gyerek.
Átlagos vékony/alkatom van, nem vagyok már izmos mint anno, de szerintem még tök jó testem van.
Lakótárssal együtt bérlek egy lakást, ami nem a legjobb, viszont teljesen önálló vagyok, minden hónapban rakok félre, vannak céljaim és haladok hogy elérjem a saját lakást valamikor a jövőben.
Ez szerintem bőven kompenzálja.
Nem tartom magam nagyképűnek, néha talán kicsit önbizalom hiányos vagyok, viszont jó embernek tartom magam.
Megvannak a magam hibái, de kinek nincsenek ?
Igen, azt hiszem ha nő lennék díjaznám ha egy magamfajta pasi udvarolna nekem vagy lenne a párom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!