Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek egy olyan sráccal aki lelkileg már nagyon oda van?
Figyelt kérdés
..erre azt értem,h már 18évesen több dolgon ment át mint egy felnött,2vállás,az azutáni viták haragok, a két félnek való teljesítés,stb.Engem ez már teljesen kikészített és vágyom egy olyan lányra aki megérti a dolgokat és elmondhatom neki a gondomat bajom.
Ez visszataszító számotokra?
2010. aug. 21. 16:47
11/14 anonim válasza:
Nekem izgató is, hogy én gyógyíthatom meg.
12/14 anonim válasza:
szerintem is tök izgató,egyenesen imádom az ilyen lelki trotty csávókat,napi szinten halgatni a nyavajgását,aztán meg győzködhetem mér ne nyírja ki magát stb stb :D minden álmom egy ilyen pasi
13/14 anonim válasza:
Utolsó: de szemét vagy. Lehet neked tök jó életed van, de nem lehet mindenki olyan szerencsés, mint te.
Kérdező: Egyáltalán nem visszataszító. Ha összejössz egy lánnyal, természetes, hogy megosztod vele a problémáidat. Szóval ezen ne parázz.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)..utolsó elötti,annyira azért nem vagyok oda h öngyilok legyek vagy bármi,meg nyavajogjak.Itthon nem épp szoktam megbeszélni az egyéb dolgaimat anyámékkal,de a bnőmbe megbíznék és Neki elmondanám a dolgokat,aztán kitalálnánk valamit h jó legyen.Pl engem már az is felvidítana,ha lenne kihez odabújni,vagy h elvihetem pl egy állatkertbe vagy bármi olyan dolog amit kettesben tudnánk csinálni:$:)
2010. aug. 21. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!