Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is egy romlott nő vagyok?

Ha te ez alapján vagy romlott,én meg sem merek szólalni.Nekem sokkal több van a rovásomon,és nem szégyellem.Anyukád írigy,vagy berögződött nála,hogy a szex rossz dolog.
Ne foglalkozz vele,ne érezd magad rosszul a hülyesége miatt.

Anyukád egy régimódi , teljesen más beállítottságú és gondolkodású ember , mint a jelen generáció emberei !
Élj úgy , ahogyan neked az a legjobb és ne úgy , ahogyan azt mások elvárnák tőled , mert később / megfogod bánni / ebben biztos vagyok .
Az én szüleim is idős korúak és bizony nagyon sok mindenben különbözik a véleményünk , még veszekedések is előfordulnak ebből adódóan , ha valami nem úgy történik , ahogyan ők gondolják , vagy akarják .
Pl: ha párom miniszoknyát vesz fel , akkor szüleim már ( kurvának ) nevezik őt , vagy pl : mikor 2. 3. alkalommal volt nálunk párom , mikor még udvaroltam neki , majd együtt aludtunk , na az sem tetszett nekik , mert szerintük nem való , csak a házasság után !
Szóval ne hagyd magad , ez a te életed és nem az övé !

Rövid az élet, hosszú a sír
Mindenki b.sszon, amennyit bír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!