Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszene olyan bók, hogy "Esküszöm az arcodnak egy érmén lenne a helye"?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 10. 13:27
1/18 anonim 

válasza:

Én ilyen fejet vágnék😕
Egy "ehh, köszönöm?"kíséretében.
2/18 anonim 

válasza:

Jobban jársz egy tetszenek a vonásaiddal.
3/18 anonim 

válasza:

Azért az megvan, hogy az érméken nem kimondottam szép emberek vannak? :D
4/18 anonim 

válasza:

Ez csak az olyanok esetében válik be, akiknek bajuk van a saját külsejükkel, és ezzel kapcsolatban állandóan a külvilág visszaigazolására van szükségük arról, hogy ők márpedig szépek.
5/18 anonim 

válasza:

#3: tipikus beszűkült gondolkodás. Abban a korban, amikor az érme készült, az ilyeneken szereplők többsége szépnek számított.
7/18 anonim 

válasza:

Az emberek nem a szépségük miatt kerültek fel anno az èrmèkre.
Visszatérve a kèrdèsedre szerintem ez kissé furcsa bók és talán le se tudnám reagálni. Jobban esne egy egyszerű "gyönyörű vagy".
8/18 anonim 

válasza:

Ha jó pillanatban tudnád elsütni, akkor nevetnék. Ez inkább vicces, mint bók. Mondjuk nekem még mindig az a kedvencem, amivel apukám "udvarolt": hét üres faluban nincs nálad szebb, kislányom. :D
9/18 anonim 

válasza:

#6: ez óvodás szintű "érvelés". Legalább alátámasztanád valamivel.
10/18 anonim 

válasza:

Szánalmasnak tartanám. Kb itt érne véget a társalgáunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!