Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt meg lehet bocsájtani?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon fontos a diszkréció. A barátom sajnos mint megtudtam, mikor összeveszünk megy és mindenhol kiteregeti a szennyest, ezáltal röhögtet olyan emberek előtt, akik előtt titkolnam a bajainkat, nem tudja visszafogni magát, mindezt azért mert szeret az áldozat szerepében pózolni, ha nincs is igaza.

Nagyon szégyellem magam mások előtt

Mit gondoltok erről? Hiába szólok rá, “ hagyd tudják” felkiáltással csinálja a hülyeségeket

2021. ápr. 9. 09:44
 1/9 anonim ***** válasza:
19%

Ez nem árulás. Az ember természetes reakciója hogyha gondja van azt megosztja másokkal és így dolgozza azokat fel.

Mondhatsz pár embert, akiket te is közelről ismersz mint kivételt, de nem reális elvárni h senkivel ne beszélhesse meg a dolgaitokat.

Én a barátnőmet, amikor ez felmerült, kifejezetten bátorítottam arra hogy beszélje ki nyugodtan a párkapcsolati gondjainkat az ő barátnőinek, ha akarja és ettől jobban érzi magát.

Ez nekem nem kerül semmibe. Vagyok elég pofátlan hogy így is találkozok bárkivel, mert emberek vagyunk, a barátnői párkapcsolatai sem tökéletesek, engem meg nagyon nem érdekel mit gondolnak rólam.

2021. ápr. 9. 09:53
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg nem normális, hogy valaki úton útfélen kiteregeti a szennyest, ráadásul csak azért, hogy magát jó, a párját meg rossz fényben tüntesse fel. Az más, ha tanácsot kérsz 1-2 barátodtól és őszintén elmondod a problémáidat, de ez csak sárdobálás. Én kivágnám ezt a csávót, mert gyerekes és komolytalan.
2021. ápr. 9. 10:02
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem, ez nem normális.Ne a mi családi életünk legyen a téma, ha nincs más közös téma akkor az elég szomorú. Soha senkinek nem panaszkodnék vagy mesélnék a problémáimról, vagy megoldjuk közösen vagy megoldom egyedül.
2021. ápr. 9. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
simá sajnáltatja magát.... te tudod, hgy ezt meddig vagy képes tűrni...
2021. ápr. 9. 11:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is árulás, főleg ebben a formában. Én szépen kiadnám az útját, röhögjenek csak azon is a haverokkal.
2021. ápr. 9. 11:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A vicc az, hogy miután megint jóban lesztek, lényegében pont magát röhögteti ki, hogy visszament ahhoz, akit előtte szidott.

Amúgy nem normális amit csinál, és nem is korrekt Veled szemben.

Szerintem gyereke, én kitenném az életemből.

2021. ápr. 9. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
gyerekes
2021. ápr. 9. 11:33
 8/9 anonim ***** válasza:
13%
Nen feltétlenül gyerekes. Meg kell érteni valahol őt is. Lehet pártatlan véleményeket akar. Egyébként simán meg lehet bocsátani csak el kell beszelgetni erről vele hogy miért teszi ezt es hogy higyan kerüljétek el a további vitákat. Azért mert kicsit más valaki még nem kell keresztet törni rajta szerintem.
2021. ápr. 9. 13:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én kivágtam az exemet hasonló szituációban.

Voltak problémáink, ő meg fogta és még "tanácskérés okán" azt is elmondta a haveroknak, meg anyucinak, hogy hogyan szpok.

Meg mindent is, ha bármi baj volt, egyből máshoz rohant panaszkodni, és aztán még én voltam a hisztis, amiért leültem vele és számonkértem normális hangnemben, hogy ez mégis mi volt...

2021. ápr. 9. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!