Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek, aki nem azzal van jelenleg együtt, akit valójában szeret? Mi ennek az oka?

En vagyok/voltam. A volt parommal szakitottunk, o mar nem szeret es nem szamitok neki semmit. Mar eleg ido eltelt a szakitas ota, meg igy sem kerestem aktivan part, de megismertem valakit. Egyutt vagyunk es kezdi velem elfelejtetni a volt paromat, egyre tobbszor azon kapom magam, hogy ot mar jobban szeretem, sot, neha olyan szerelmes kiscsikonakerzem magam, de tény, hogy az elejen a volt baratomat szerettem.
Egyebkent velem lehet ebbol a szempontbol a hiba, mert akarmennyi ido telik el a szakitas es az uj kapcsolat között, akar ket ev is, az elozot mindig csak egy uj ember tudja teljesen elfelejtetni velem.

6. Nos, akkor en boven eleg idot adok, ha ilyen 10 honapokat is masfel evig, 1 eveket meg 2 evig siratok :D
De ez az utobbi csak fel eves volt, szerintem fel ev "kihagyas" nem tul keves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!