Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy kételkedtél hogy van jövőtők tovább, együtt?
Amikor nem tudtad mit tegyél az akkori kapcsolatodban nem voltál biztos hogy lehet e / van értelme megpróbálni helyre hozni de aztán belementél és sikerült.
Elmesélnéd mi volt?
Én valahányszor kételkedni kezdtem, ott mindig volt oka és hamarosan vége is lett a kapcsolatnak.
Szerintem a kételkedés már nem az a kategória, amikor problémátok van és azt kell megoldani. Ha már kétségeid vannak azt illetően, hogy akarod-e folytatni a kapcsolatot, akkor az egy elég erős jel, hogy a vége felé tart a kapcsolat.
Volt. Igazából nagyon sokat kételkedtem. 5 éves kapcsolatról van szó, az első másfél év aranykor volt, elvárások nélkül. Aztán már szerettem volna továbblépni, például legalább tervezgetni az összeköltözést, stb.
Mindig láttam a páromon, hogy ő annyira nem lelkesedik, és számára kényelmes a helyzet. (Mamahotel + biztos p*nci, mert sajnos én csak ennyit jelentettem neki.) Úgy éreztem, csak engem érdekel, hogy el tudjuk kezdeni a közös életünket. 5 éven keresztül mégis mindig meggyőzött, hogy maradjak, mert jó lesz,és a körülményekre fogta az eddigi sikertelenségét. Mindig hittem neki. Egyébként is megalkuvó típus vagyok, aki folyton meg akar menteni másokat - ez az én nagy hibám.
Azóta már ex lett. Nagyon sok esélyt adtam a megmentésre, de sosem lett jobb. Sőt, csak rosszabb lett, mert elkezdett uralkodni rajtam, parancsolgatott nekem, stb.
#4. Sajnálom, hogy veled is ez történt. Szerencsére ő dolgozott, bár tény, hogy elégedett volt egy 6 órás, gyakornoki állással, nem próbáld meg magasabb szintre emelkedni. :/ Én nem tartottam el, de a családtagjaim fétettek ettől a jövőre nézve.
Sok sikert kívánok a továbbiakban, remélem, a következő pároddal már beteljesülnek az álmaid! :)
A párommal pár éve vagyunk együtt, anyós problémák miatt gondolkodtam el azon, hogy nincs értelme a dolognak, mert mindenbe is bele akart szólni. Tipikusan az az eset volt, hogyha van rajtad kabát az a baj, ha nincs, az a baj.
Aztán emiatt kialakultak kommunikációs nehézségek, amiket végül elsimítottunk, újra felépítettük a kapcsolatot (érzelmi, kommunikációs szinten és előre léptünk, elkezdtünk építkezni.)
3 éve együtt élünk, azóta nincs probléma.
Én úgy gondolom, ha nincsenek nagy ellentétek, és a pár mindkét tagja ugyan annyit tesz a kapcsolatért, akkor minden megoldható, áthidalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!