Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már hogy kételkedtél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy kételkedtél hogy van jövőtők tovább, együtt?

Figyelt kérdés

Amikor nem tudtad mit tegyél az akkori kapcsolatodban nem voltál biztos hogy lehet e / van értelme megpróbálni helyre hozni de aztán belementél és sikerült.

Elmesélnéd mi volt?

2021. ápr. 6. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

Én valahányszor kételkedni kezdtem, ott mindig volt oka és hamarosan vége is lett a kapcsolatnak.

Szerintem a kételkedés már nem az a kategória, amikor problémátok van és azt kell megoldani. Ha már kétségeid vannak azt illetően, hogy akarod-e folytatni a kapcsolatot, akkor az egy elég erős jel, hogy a vége felé tart a kapcsolat.

2021. ápr. 6. 13:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Igazából nagyon sokat kételkedtem. 5 éves kapcsolatról van szó, az első másfél év aranykor volt, elvárások nélkül. Aztán már szerettem volna továbblépni, például legalább tervezgetni az összeköltözést, stb.

Mindig láttam a páromon, hogy ő annyira nem lelkesedik, és számára kényelmes a helyzet. (Mamahotel + biztos p*nci, mert sajnos én csak ennyit jelentettem neki.) Úgy éreztem, csak engem érdekel, hogy el tudjuk kezdeni a közös életünket. 5 éven keresztül mégis mindig meggyőzött, hogy maradjak, mert jó lesz,és a körülményekre fogta az eddigi sikertelenségét. Mindig hittem neki. Egyébként is megalkuvó típus vagyok, aki folyton meg akar menteni másokat - ez az én nagy hibám.

Azóta már ex lett. Nagyon sok esélyt adtam a megmentésre, de sosem lett jobb. Sőt, csak rosszabb lett, mert elkezdett uralkodni rajtam, parancsolgatott nekem, stb.

2021. ápr. 6. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok példát ismerek baráti körből arra, hogy meg tudták beszélni és utána minden jó lett, de ezekben az esetekben mind a ketten akarták és nyilván újra fel kellett építeni a megingott bizalmat. Legalább 10 pozitív példát tudok erre, amikből később házasság és boldog élet lett. Meg persze legalább ugyan ennyi, ha nem több negatívat is, ahol meg sem próbálták újra vagy megpróbálták de nem sikerült. De legalább adtak egy esélyt a dolognak. Szerintem ez nem feltétlenül rossz, utána mind a ketten emelt fővel tudnak továbblépni, mert tényleg megadtak minden lehetőséget egymásnak. Sokkal könnyebb úgy elfogadni, hogy nem ment.
2021. ápr. 6. 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2-es, mintha az én exemről írtál volna, szintén 5 év, szintén hallani sem akart az összeköltözésről, csak ígérgetett össze-vissza. Nem dolgozott, én tartottam el, hazudozott össze-vissza, éppen ahogy az érdekei kívánták. Meguntam és dobtam, de sokkal hamarabb kellett volna.
2021. ápr. 6. 13:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#4. Sajnálom, hogy veled is ez történt. Szerencsére ő dolgozott, bár tény, hogy elégedett volt egy 6 órás, gyakornoki állással, nem próbáld meg magasabb szintre emelkedni. :/ Én nem tartottam el, de a családtagjaim fétettek ettől a jövőre nézve.

Sok sikert kívánok a továbbiakban, remélem, a következő pároddal már beteljesülnek az álmaid! :)

2021. ápr. 6. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A párommal pár éve vagyunk együtt, anyós problémák miatt gondolkodtam el azon, hogy nincs értelme a dolognak, mert mindenbe is bele akart szólni. Tipikusan az az eset volt, hogyha van rajtad kabát az a baj, ha nincs, az a baj.

Aztán emiatt kialakultak kommunikációs nehézségek, amiket végül elsimítottunk, újra felépítettük a kapcsolatot (érzelmi, kommunikációs szinten és előre léptünk, elkezdtünk építkezni.)

3 éve együtt élünk, azóta nincs probléma.

Én úgy gondolom, ha nincsenek nagy ellentétek, és a pár mindkét tagja ugyan annyit tesz a kapcsolatért, akkor minden megoldható, áthidalható.

2021. ápr. 6. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
24 év alatt egyetlen egyszer volt ilyen. Kicsik voltak a gyerekek, semmi időnk nem volt egymásra és magunkra sem, valahogy elvesztünk magunknak is. Tudatosan elkezdtük mindketten úgy alakítani az életünket, hogy több időnk legyen. Visszatértünk a hobbijainkhoz, izgalmasabbak lettünk egymásnak is és jobb lett, mint előtte volt. 😊
2021. ápr. 6. 13:42
 8/8 anonim ***** válasza:
64%
Nekem ilyenkor véget ért az összes, mert okkal éreztem. Jól döntöttem, mint kiderült mindig.
2021. ápr. 6. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!